Grøgaard er klar for Godset

Thomas Grøgaard blir Strømsgodset-spiller. Backen har signert på en avtale ut 2023.

Annonse:

På overgangsvinduets siste dag ble Nico Mickelson solgt til Odense Boldklub. Han signerte først på en avtale med danskene fra 1 januar, men tirsdag ettermiddag ble klubbene enige om rammene for en overgang allerede i sommer.

Samtidig er det klart at Thomas Grøgaard bytter ut Brann og Bergen til fordel for Strømsgodset og Drammen. 27-åringen gjennomførte medisinsk sjekk uten anmerkninger og signerte på kontrakten noen timer før overgangsvinduet stengte. Grøgaard kommer til klubben med god rutine etter 10 år på øverste nivå i norsk fotball. Kragerø-gutten har spilt 149 kamper for Odd og 65 kamper for Brann.

Sidebacken har vært på Strømsgodsets radar også tidligere, men da var det ikke vært mulig å få til en overgang. Trenerduoen Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen har vært tydelig på at Grøgaard er en backtype de gjerne ville ha inn dersom Mickelson ble solgt i sommer. Det ønsket klarte Jostein Flo å innfri.

- Grøgaard er en offensiv venstreback som vil passe godt inn i Strømsgodset. Han er rask, løpssterk og er god på ball. Det er egenskaper som er viktig i vår spillestil. Han er også en seriøs og fin type, som er veldig motivert for å bli en del av klubben, sier leder for sport og spillerlogistikk, Jostein Flo.

Thomas Grøgaard hentes primært som venstreback, men er anvendelig og kan bekle flere posisjoner på banen. Selv er han veldig glad for at klubbene raskt ble enige og at overgangen kom på plass før vinduet stengte.

- En fantastisk mulighet som dukket opp for meg. Jeg føler meg veldig ønsket og det ble et enkelt valg for meg. Jeg ser frem til å ha Godset-fansen å ryggen når jeg spiller på Marienlyst fremover. Det har alltid vært en bane hvor det har vært tøft å komme til og jeg har tapt mange kamper her. Nå gleder jeg meg til å begynne vinne kamper på Marienlyst, sier Grøgaard.

Unknown-1.jpeg

 

Annonse fra Eliteserien: