Godsetpodden er tilbake

Etter nesten to års pause er endelig Godsetpodden tilbake, nå i ny drakt. Duen Hans Hagen Svastuen (24) og Sigmund Rougemont (25) skal ta med lytterne på innsiden av klubben og diskutere viktige og uviktige ting som skjer i Strømsgodset hver uke.

Annonse:

Førstkommende mandag lanseres en ny, og foryngret utgave av Godsetpodden fra Marienlyst. Strømsgodset har tidligere produsert podcaster med duoen Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen. I den nye utgaven av Godsetpodden er det unggutta i administrasjonen som tar over roret.

Dette får du i Godsetpodden

Sigmund Rougemont jobber til daglig som sportskoordinator og innholdsprodusent i Strømsgodset og sitter tett på det som rører seg rundt det sportslige i klubben.

Hans Hagen Svastuen er ansatt som salgskoordinator i markedsavdelingen og jobber tett med flere av klubbens samarbeidspartnere. Hans jobber også deltid som trener i klubbens utviklingsavdeling og har derfor en fot i flere leire i Strømsgodset.

Godsetpodden vil gi deg som følger klubben en sniktitt inn i hverdagen på Marienlyst

— Sigmund Rougemont

Sammen skal duoen hver mandag levere en lettbeint og folkelig podcast som tar opp aktuelle temaer i og rundt klubben. Gutta går gjennom uka som gikk, ukas høydepunkt og nedtur, hva som skjer i kommende uke og status på tidligere Godset-spillere i utlandet. Godsetpodden vil gi deg som følger klubben en sniktitt inn i hverdagen på Marienlyst og det deles artige historier, hendelser fra treningsfeltet og et glimt fra livet i en fotballklubb. 

- Ved å gjennopplive Godsetpodden ønsker Strømsgodset å minske avstanden mellom klubben og fansen ved å by på oss sjøl i et uhøytidelig format, sier leder for Privatmarked og Media, Signe Rismyhr Engelund.

 I enkelte episoder vil det inviteres inn gjester og lytterne får mulighet til å bli bedre kjent med spillerne og menneskene som jobber i klubben. 

Første episode av Godsetpodden spilles inn mandag 30. januar og publiseres samme kveld. Du finner podcasten tilgjengelig for lytting og nedlasting i Spotify og Podbean.

 

Annonse fra Eliteserien: