Godsetpodden #9 - Kick Off og derbyseier med Lars Vilsvik

Lars Vilsvik hang seg på da Sigmund og Hans satt seg i studio for å oppsummere 4-0-seieren over MIF og årets Kick Off. Her er ukas episode av Godsetpodden.

Annonse:

Egentrening sto på A-lagets plan i dag, men likevel dukket Lars Vilsvik opp i administrasjonens lokaler, først og fremst for å bidra for markedsavdelingen, slik han gjør med jevne mellomrom.

Men i Strømsgodset er det gjerne litt uforutsigbare dager, og like før opptaket av dagens podcast ble satt i gang klarte Hans å lure Lars til å bli med i studio i ti minutter - men Lars ble rett og slett sittende i studio gjennom hele podcasten.

I løpet av denne snaue timen blir det naturlig nok lagt stor vekt på lørdagens 4-0-seier over Mjøndalen på Marienlyst, og årets Kick Off som ble arrangert senere lørdag kveld. Her forteller blant annet Lars om hvordan han har opplevd sine hele tolv (!) Kick Off i Strømsgodset, og hvordan det påvirker inngangen til en treningskamp når erkerivalen står på motsatt banehalvdel.

I tillegg til den tradisjonelle spillerpresentasjonen, der både herre- og damelaget får ros fra trioen i studio, kommer vi også innpå «Kongen befaler»-varianten som ble kjørt på scenen, med Håvard Lilleheie i rollen som konge. Her dukket Sigmund plutselig opp på scenen som en såkalt «lookalike» til en spiller i A-stallen, mens det i samme konkurranse ikke skulle allverden til for at Hans lot seg imponere av deltakernes geografikunnskaper.

Samtidig som vi har hatt fine opplevelser hjemme i Drammen har riktignok Hans vært i Bergen med Eliteakademiet, og det vil han selvfølgelig fortelle om - mens Lars mimrer tilbake til da han var på samme alder og kommer med sin beste historie fra den tiden.

Godsetpodden kan lyttes til i Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Podbean og her på godset.no:

Annonse fra Eliteserien: