Godsetpodden #6 - Terninger, Odd-kampen og C-lagets mest undervurderte sang

Godsetpodden har vært på field trip til Skien, og da må lørdagens kamp mot Odd diskuteres. Her er en ny episode av Godsetpodden.

Annonse:

Sigmund tok med seg Godsetpodden treningsleir i Estepona, men er nå tilbake på Marienlyst - og det betyr også at Hans er tilbake i studio. Og da var både dialekt og digresjoner umiddelbart tilbake for fullt i podcasten.

Med podcastens vante deltakere satt også både praten og latteren løst - og ukens episode gikk dermed også litt over tida. Denne uka byr vi på 73 minutter med Godset-prat, ispedd en rekke annet. Slik det gjerne blir i dette formatet.

Etter helgens «field trip» til Skien blir det naturlig nok viet godt med tid for å diskutere lørdagens kamp mot Odd, som endte med 1-0-tap. 

Samtidig har Sigmund noen avsløringer å komme med rundt prissettingen på våre spillere i Eliteserien Fantasy, og duoen har plukket ut tre spillere hver å ha på sitt lag. På toppen av dette legger Hans mot slutten av episoden opp til en diskusjon om hva som er den mest undervurderte låta til C-laget - før episoden rundes av med et improvisert og imponerende C-lagsdikt av samme mann.

Utover dette er terninger, buljonger, 3-tall, frisører og smalltalk noen stikkord som beskriver episoden. God lytt!

Godsetpodden kan lyttes til i Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Podbean og her på godset.no:

Annonse fra Eliteserien: