Godsetpodden #5 - Mehnert & «Flekka»

Romkameratene Marcus Mehnert og Fredrik Kristensen Dahl har inntatt studio på rom 454 i den andre av to Estepona-spesialer av Godsetpodden.

Annonse:

Noen knappe timer før avreise tilbake til Norge på fredag fikk Sigmund besøk av nysigneringene og romkameratene Marcus Mehnert og Fredrik Kristensen Dahl til den andre av to Estepona-spesialer av Godsetpodden.

I denne ukas podcast oppsummerer trioen årets treningsleir, 3-2-seieren mot Viking og ikke minst så gir de to nysigneringene et lite innblikk i hva som skjer når nye spillere «døpes» - som tross alt er en fast tradisjon på treningsleir før sesongen.

I podcasten avslører også begge gjestene hvordan de valgte å løse sin dåp, mens en spiller som tidligere har fått god oppmerksomhet i Godsetpodden for sine bidrag på banen hylles av trioen i studio for sin innsats under samme seanse.

Samtidig går det litt i ord og uttrykk som har gått igjen på årets treningsleir - som Jørgen Isnes' sine to favorittuttrykk «smitteeffekt» og «be prepared», og hva som var fysisk trener Simen Haukås sine «non-negotiables» i matbufféen på spillerhotellet i Estepona.

Episoden kan lyttes til i Spotify, Podbean eller her på godset.no:

Annonse fra Eliteserien: