Godsetpodden #40 med Onar Nymoen

Keepertrener Onar Nymoen gjester Godsetpodden - og ukas tema er da naturlig nok keepere. Onar deler sine tanker om keeperarbeidet som er gjort i klubben i år, og forteller også om mye av det han har opplevd på sin lange reise fra Sigdal til Marienlyst.

Annonse:

Med vår eminente sisteskanse Viljar Røsholt Myhra på landslagsoppdrag var det god timing for å invitere Onar Nymoen inn i studio, og la våre supportere få bli bedre kjent med vår humørspredende keepertrener fra Sigdal.

Her diskuteres blant annet sesongen for våre to keepere, Viljar og Morten Sætra, og Onar forteller om hvordan keeperteamet har jobbet i årets sesong - i tillegg til at det snakkes litt om våre unge keepere i utviklingsavdelingen, hvor flere har hospitert med A-laget gjennom året.

Onar forteller også om sine opplevelser gjennom et langt liv i fotballen. I tillegg til å ha vært keepertrener i en rekke norske klubber har han hatt samme rolle på aldersbestemte norske landslag. For fem år siden hadde han også et opphold i Kina - og en gang i tiden hadde han faktisk rollen som kombinert målvakt og banemann i Steinberg. 

Avslutningsvis kårer duoen i studio sine topp 3 favoritt-keepere - uten ytterligere føringer eller begrensninger utover sin egen subjektivitet.

Godsetpodden kan lyttes til i Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Podbean og her på godset.no:

Annonse fra Eliteserien: