Godsetpodden #23 med Tobias Gulliksen og Viljar Myhra

De to kanskje største profilene i 2-0-seieren over Bodø/Glimt, målscorer Tobias Gulliksen og dagens SIF-gutt Viljar Røsholt Myhra, tok plass i stolen i hver sin etappe i ukas episode av Godsetpodden.

Annonse:

Etter å ha satt et så praktfullt punktum på gårsdagens festkveld på Marienlyst var det helt åpenbart at Tobias Fjeld Gulliksen måtte ta plass i studio for denne ukas episode av Godsetpodden.

Her går man nøye gjennom detaljene i Tobias sin «ice in my veins»-feiring, passende til hans iskalde avslutning fem minutter på overtid - deriblant at han sørget for at vår egen klubbfotograf Børre E. Helgerud også fikk gode bilder av feiringen.

Trioen i studio legger også planene for hvordan man skal klare å slå Godsetpoddens egen lytterrekord, som ble satt allerede i episode 7 av Godsetpoddens første utgave - med Martin Ødegaard som gjest. 

Som så mange andre tidligere gjester hadde Tobias i utgangspunktet bare plan om å slå av noen få minutter i studio, men tida flyr i godt selskap og vi landet til slutt på drøye tre kvarter med Gulliksen i stolen.

Og i det Sigmund og Hans skulle runde av episoden dukket plutselig gårsdagens SIF-gutt Viljar Røsholt Myhra opp, og han ble med oss gjennom de siste tjue minuttene. Her forteller han hvilken av gårsdagens redninger han selv er mest fornøyd med, og hvordan det er å ha GodsetUnionen i ryggen når vi kjemper til siste slutt.

På KIWI-tribunen i går var det imidlertid ikke kun våre faste supportere, men også en gjeng på besøk fra Vevey i Sveits - en by Sigmund har et nært forhold til. Et forsøk på en forklaring på denne tilfeldigheten får du mot slutten av episoden.

Godsetpodden kan lyttes til i Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Podbean og her på godset.no:

Annonse fra Eliteserien: