GodsetAkademiet er i gang

Leder for Godsetakademiet Eirik Fossen gjennomførte i forrige uke den første økta i pilotklubb Stoppen.

Annonse:

Tre flotte økter blei gjennomført og både store og små syns det var gøy å komme i gang.

- Dette var gøy. Dette tror jeg kan bli veldig bra når vi får gått oss i gang skikkelig. Poenget med å ha en pilot i Stoppen før jul er å erfare hvilke justeringer som bør gjøres for at vi kan være best mulig rusta til å få en god start ute i alle de andre ni klubbene etter jul. Det er veldig bra at Stoppen har sagt seg villig til å kjøre en pilot. Det gir oss muligheten til å prøve og feile litt sammen, sier Fossen.

Etter jul drar vi altså i gang GA ute i 10 lokale klubber. Disse klubbene er nå fordelt på ulike dager i en syklus på to uker. Hver 14. dag vil hver klubb få besøk av Strømsgodset.

- Noen av klubbene starter allerede i januar mens andre venter til snøen forsvinner. I løpet av året vil vi uansett få veldig mange økter ute i klubbene. Gjennom disse øktene vil vi utdanne trenere som Grastottrenere. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, smiler vår ferske leder for GodsetAkademiet.

De siste ukene har Fossen og utviklingsleder Lage Sofienlund besøkt de ulike klubbene og sammen med trenere og ledere i klubbene forsøkt å finne gode løsninger for gjennomføringen av GA tilpasset hver enkelt klubb sitt behov.

- Det har vært veldig trivelig å bli kjent med alle de positive folka vi møter ute i klubbene. Det gir energi, forteller Fossen.

- Alle klubbene er ulike og dermed også behovene hver klubb har. Vi har forsøkt å finne gode modeller for gjennomføring med hver klubb. Det tror vi er viktig for å lykkes med dette. Det er jo de involverte i klubbene som best vet hva de ønsker og trenger, konstaterer utviklingsleder Lage Sofienlund.

Annonse fra Eliteserien: