Haugesund vant på Marienlyst

Marienlyst feiret klubblegenden Lars Vilsvik før kamp - men etter kamp var det dessverre Haugesund som kunne feire for tre poeng.

Annonse:

Etter at vi hadde kommet oss til et par muligheter i åpningen tok gjestene ledelsen på en overgang etter et drøyt kvarter. Peter Therkildsen kom seg fri i god innleggsposisjon, men innlegget gikk direkte i mål i det nærmeste hjørnet.

Få minutter senere utlignet vi da Jonatan Braut Brunes satte ballen i nettet, men før vi kunne sette i gang og jage ny scoring måtte VAR sjekke scoringen. Det gjorde de lenge - og landet til slutt på at det var en fryktelig marginal offside.

Vi produserte nye muligheter utover omgangen, men uten å få hull på byllen. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-0 til gjestene.

Tjue minutter før slutt fikk vi omsider uttelling. Innbytter Ole Enersen satte på turboen på venstrekanten, og spilte frem Braut foran mål. Hans avslutning ble reddet av FKH-målvakt Selvik, men lite kunne målvakten gjøre med returen fra jubilant Vilsvik. 34-åringen banket passende nok inn utligningen på dagen han ble hyllet før kampstart.

Men bare fire minutter senere var gjestene tilbake i ledelsen. Sory Diarra headet et innlegg fra Bilal Njie via stolpen og i mål.

To minutter før slutt satte vi en ny ball i nettet, denne gangen ved Gustav Valsvik, men også denne skulle sjekkes av VAR. Der den første var relativt umulig for det blotte øyet å vurdere, var denne nokså grei å vurdere på TV-bildene, men det ble likevel en lang pause før avgjørelsen kom: Offside.

Dermed endte det 2-1 til Haugesund.

Her er høydepunktene:


Asset 1 Asset 2
1
V. Myhra

2
A. Leifsson
Substituted out 82'
71
G. Valsvik
27
F. Dahl

26
L. Vilsvik
Goal 71'
10
H. Stengel
Substituted out 82'
6
J. Ipalibo
Substituted out 77'
4
T. Grøgaard
Substituted out 46'

77
M. Mehnert
9
J. Braut Brunes
17
T. Gulliksen
Innbyttere
14
O. Enersen
Substituted in 46'
20
E. Danso
11
J. Ekeland
Substituted in 82'
21
M. Farji
Substituted in 77'
3
S. Hanssen
8
K. Krasniqi
Substituted in 82'
40
M. Sætra
22
J. Therkelsen
47
A. Skjold
Innbyttere
 • 14
  O. Enersen
  Substituted in 46'
 • 20
  E. Danso
 • 11
  J. Ekeland
  Substituted in 82'
 • 21
  M. Farji
  Substituted in 77'
 • 3
  S. Hanssen
 • 8
  K. Krasniqi
  Substituted in 82'
 • 40
  M. Sætra
 • 22
  J. Therkelsen
 • 47
  A. Skjold
Eliteserien
Vi støtter denne kampen

Annonse fra Eliteserien: