Haugesund vant på Marienlyst

Marienlyst feiret klubblegenden Lars Vilsvik før kamp - men etter kamp var det dessverre Haugesund som kunne feire for tre poeng.

Etter at vi hadde kommet oss til et par muligheter i åpningen tok gjestene ledelsen på en overgang etter et drøyt kvarter. Peter Therkildsen kom seg fri i god innleggsposisjon, men innlegget gikk direkte i mål i det nærmeste hjørnet.

Få minutter senere utlignet vi da Jonatan Braut Brunes satte ballen i nettet, men før vi kunne sette i gang og jage ny scoring måtte VAR sjekke scoringen. Det gjorde de lenge - og landet til slutt på at det var en fryktelig marginal offside.

Vi produserte nye muligheter utover omgangen, men uten å få hull på byllen. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-0 til gjestene.

Tjue minutter før slutt fikk vi omsider uttelling. Innbytter Ole Enersen satte på turboen på venstrekanten, og spilte frem Braut foran mål. Hans avslutning ble reddet av FKH-målvakt Selvik, men lite kunne målvakten gjøre med returen fra jubilant Vilsvik. 34-åringen banket passende nok inn utligningen på dagen han ble hyllet før kampstart.

Men bare fire minutter senere var gjestene tilbake i ledelsen. Sory Diarra headet et innlegg fra Bilal Njie via stolpen og i mål.

To minutter før slutt satte vi en ny ball i nettet, denne gangen ved Gustav Valsvik, men også denne skulle sjekkes av VAR. Der den første var relativt umulig for det blotte øyet å vurdere, var denne nokså grei å vurdere på TV-bildene, men det ble likevel en lang pause før avgjørelsen kom: Offside.

Dermed endte det 2-1 til Haugesund.