Godset + BIZZY = flere unge på kamp

Strømsgodset ønsker flere ungdom på kamp og med BIZZY-appen koster billetten kun 50 kroner. Les mer her.

Annonse:

Strømsgodset har i flere år samarbeidet med fylkeskommunen og hatt egne billetttilbud i Bizzy-appen til alle våre hjemmekamper. Denne avtalen gjør at vi kan tilby ungdommer en god billett til en pris som passer dem. Tar man første steget inn gjennom portene på Marienlyst er man som regel ikke langt unna neste besøk, og vi håper å se mange lovende supportere på Gamle Gress!

Bizzy er en app utviklet av fylkeskommunen hvor målet er å få flere unge til å bruke regionens kultur- og idrettstilbud. Appen er utviklet av og for ungdom mellom 13 og 21 år og penger er bevilget for å gi ungdommen billigere kultur- og idrettsopplevelser.

Bizzy-billetter til hver kamp til kr. 50,- på felt K. Disse blir tilgjengelig i BIZZY – appen til hver kamp når det legges ut. 

Last ned Bizzy-appen i dag for å få tilgang til alle kultur- og idrettstilbud i regionen. 

Er din gjeng vårt neste filmcrew?

Bizzy og Strømsgodset går sammen for å lage et tilbud for ungdommer i Viken. Og hvem andre enn ungdommen selv bør lage en slik video!? Fotball er en fest, og på stadion kan du delta på festen. Dette ønsker vi å få frem gjennom våre kanaler. Vi trenger en film som presenterer alle de flotte sidene av kampopplevelsen. Kanskje er det nettopp din gjeng som får oppdraget:
 

Send inn en søknad og meld dere på tidenes mulighet.

 

Annonse fra Eliteserien: