GLITRE ENERGI – et kvart århundre!

25 år er lang tid. Veldig lang tid.

Glitre Energi lovet troskap til Strømsgodset en vinterdag i 1994 – og har vært en av våre viktigste og største samarbeidspartnere hvert eneste år siden. I sum har ingen bedrift vært i nærheten av det engasjementet Glitre Energi har vist Strømsgodset – noensinne. 

Glitre Energi ønsker også å støtte opp om byens viktigste merkevare og flaggskip – i gode og onde dager»

— Pål Skjæggestad, adm. dir. Glitre Energi
«Det er viktig for oss å vise klubben at vi er en trofast og langsiktig samarbeidspartner og Glitre Energi ønsker også å støtte opp om byens viktigste merkevare og flaggskip – i gode og onde dager» har adm. dir. Pål Skjæggestad gjentatte ganger sagt i forbindelse med kontraktsforhandlinger. Pål Skjæggestad var den aller første som skrev avtale med Strømsgodset i SIF Lauget, som var blitt betegnelsen på våre Hovedsamarbeidspartnere, helt tilbake i 1994.

Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften. Glitre Energi produserer 100 % fornybar energi og leverer den helt fram til de tusen hjem og virksomheter.

Glitre Energi har fokus på å skape store verdier lokalt, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

- Strømsgodset er utrolig stolte av å spille på lag med Glitre Energi, og den forutsigbarhet de alltid har gitt oss. Ingen annen bedrift har vært med på slike beløp år ut-år inn. Sammen med Glitre har vi spilt 3 cupfinaler, opplevd 2 nedrykk og 2 opprykk, 2 x sølvmedaljer i Eliteserien og det uvirkelige Seriegullet i 2013, sier markedssjef Rune Marthinsen.

- Alle er glad i Strømsgodset når vi vinner, men Glitre Energi har støtt og lojalt stått ved vår side også når motgangen har ridd oss, fortsetter han.

Vi feirer 25 års jubileum som samarbeidspartnere i år – og håper på 25 nye sesonger sammen.

Glitre Energi i Fanzone
Glitre Energi i Fanzone

 

Annonse fra Eliteserien: