Gjerstrøm klar for Kongsvinger

Mathias Berg Gjerstrøm (22) har signert en treårskontrakt med Kongsvinger. Vi ønsker midtbanespilleren lykke til på Gjemselund.

Annonse:

Oslo-gutten kom til Strømsgodset fra Nordstrand tilbake i 2014, men han har ikke klart å ta det siste steget her hos oss. Nå søker Mathias nye utfordringer for å kunne få ut sitt potensial.

Mathias har tidligere hatt to perioder på utlån i Kongsvinger og han kjenner sånn sett Hedmark-klubben godt. Denne gangen gjøres overgangen permanent. Gjerstrøm hadde kontrakt med oss frem til sommeren. Tidligere har han også vært utlånt til Notodden.

- Mathias har ikke fått ut sitt potensial her i Godset. Han har vært på flere utlån, men nå var vi begge enige om at det var riktig med en permanent overgang. Vi takker Mathias for årene i SIF og innsatsen han har lagt ned og ønsker lykke til videre i Kongsvinger, sier sportssjef Jostein Flo.

Mathias ser tilbake på en fin tid i Strømsgodset, selv om det er blitt mindre spilletid enn ønskelig de siste sesongene.

- Jeg har hatt mange lærerike år i klubben med dyktige mennesker rundt meg som jeg selvfølgelig kommer til å savne. Dessverre har jeg ikke fått den tilliten jeg ønsket, og er da normalt å se etter andre muligheter. Det at jeg nå velger Kongsvinger er en fin arena for min videre utviklingen, og en klubb trives godt i. Tusen takk for mange fine år og masse lykke til i sesongen, sier 22-åringen.

Takk for innsatsen i blått, Mathias. Og lykke til videre!

Annonse fra Eliteserien: