Gir seg som hovedtrener

Tor Ole Skullerud trekker seg som hovedtrener i Strømsgodset.

Annonse:

Etter en krevende start på årets sesong har Tor Ole Skullerud kommet frem til at han ønsker å fratre stillingen og han leder ikke laget mot Start søndag. Han orienterte ledelsen om sin beslutning onsdag kveld.

Her er begrunnelsen og Tor Ole sine egne ord:

Jeg velger å trekke meg fra hovedtrenerjobben i Strømsgodset på grunn av for dårlige resultater så langt denne sesongen. Etter hvert føler jeg også på noen dårlige prestasjoner den siste tiden, en opplevelse av at spillerne ikke responderer på det jeg ønsker at vi skal stå for både fotballmessig og som lag og individer. Det har vært mitt ansvar å få oss til å se bra ut, få oss til å dra lasset sammen. Jeg kjenner at vi ikke gjør det i stor nok grad og da er det riktig for meg som leder å tre til side. 

Jeg ønsker å takke alle spillerne som jeg har vært sammen med i snart 2 år. Det er en flott gjeng med masse talent som fortjener å lykkes oftere enn vi har klart denne sesongen.

Jeg takker styret med Egil Meland i spissen. Dere har støttet meg på en fantastisk måte gjennom min periode i Godset, det har ikke bare vært enkelt i forhold til hvordan det har blåst og fortsatt blåser rundt oss.

Jeg takker alle i teamet rundt meg, jeg har blitt oppriktig glad i dere alle og vil savne å møte dere på jobb igjen i morra. 

Og takk Jostein. Du er sjelden vare. Måten du har støttet meg med din unike forståelse, kunnskap og tålmodighet innenfor denne bransjen er bare imponerende. Jeg er deg evig takknemlig for dette, jeg glemmer det aldri.

Til alle som er glad i Godset. Det har vært mitt store ønske og mål å gi dere øyeblikk å huske. Og jeg har vært stolt over å få lede denne herlige klubben mot disse målene. Vi har hatt noen gode opplevelser sammen, beklager at jeg ikke har lyktes med å skape flere. Jeg heier på Godset og vet det kommer til å snu nå utover høsten. Møt opp på Marienlyst og støtt laget.

Tor Ole Skullerud kom inn som hovedtrener mot slutten av 2016-sesongen. Etter en utfordrende start på sesongen i fjor ledet han Strømsgodset til åtte strake seiere i Eliteserien, noe som er klubbrekord. Vi vant også fire strake bortekamper – klubbrekord det også. Kun et overtidsmål i Ålesund i siste serierunde hindret oss fra å ta bronsemedalje i 2017.

Sportssjef Jostein Flo sier følgende om Tor Ole sin avgang:

- Vi respekterer at Tor Ole velger å trekke seg om hovedtrener i Strømsgodset. Vi ønsker å takke Tor Ole for jobben han har gjort i klubben. Han har stått sterkt i den motgangen klubben har hatt og vist profesjonalitet i jobben hver eneste dag. Han vil bli husket for de gode resultatene han skapte fjor høst, sier sportssjef Jostein Flo.

- Vi jobber nå med å finne en midlertidig trenerløsning internt i klubben. Vi har en viktig kamp mot Start om fire dager og skal ha en løsning på plass i god tid før det, sier han videre.

Daglig leder Dag Lindseth Andersen har følgende kommentar:

- Tor Ole skal ha all ære for at måten han har stått støtt i de utfordringene vi har opplevd i løpet av hans tid i klubben. Tor Ole har tatt personlig ansvar i motgang og vært flink til å dele æren med andre i medgang. Det sier en hel del om han som person, og vi vil gjerne få takke Tor Ole for jobben han har gjort her hos oss, sier daglig leder Dag Lindseth Andersen.

Ledelsen i klubben gir ingen ytterligere kommentarer i kveld, men vil være tilgjengelig for pressen i forbindelse med torsdagens trening på Marienlyst klokken 13.00.

Tor Ole Skullerud gir ingen ytterligere kommentarer ut over denne pressemeldingen.

Magne J. Nilsen
Media- og kommunikasjonssjef
Mobil: 905 40 475

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: