Ghasemi til Fram Larvik

En trenerbauta i Utviklingsavdelingen takker av. Armin Ghasemi (22) blir assistenttrener på A-laget til Fram Larvik.

Annonse:

Armin Ghasemi, som har jobbet som trener i vår utviklingsavdeling i flere år, blir fra 2021-sesongen assistenttrener for Fram Larvik i PostNord-ligaen. Der vil han gjenforenes med sin tidligere læremester Haakon Lunov, også han med fortid i Strømsgodset.

Nå skal den tidligere Godset-duoen løfte Fram til nye høyder, med opprykk til OBOS-ligaen som det klare målet. Utvikling, muligheter og drømmer skal vokse og realiseres.

– Armin har slitt ned klubbhuset på Gulskogen med sin tilstedeværelse og dedikasjon. Han har flyttet småmål ut og inn, planlagt, gjennomført og evaluert treninger og diverse møter, enten det er trenere, lag- eller spillersamtaler, hver dag, hver time og hvert minutt i et sterkt ønske om å utvikle andre og seg selv. Han er kun 22 år og har ambisjoner og mål om å bli hovedtrener i det gjeveste selskap en dag, sier utviklingsleder Harald Johannessen.

Det siste året har Armin hatt ansvaret for Eliteakademiet til Godset, som har bestått av 2008-modeller. Det ble noen kamper, men ikke slik vi så for oss da vi hele gjengen var i Spania på treningsleir i vinterferien i slutten av februar. I tillegg til dette har han vært Hans Erik Ødegaards assistent på rekruttlaget.

I år skulle han fotfulgt A-lagsteamet, noe som dessverre ble kansellert grunnet covid-19 og toppfotballprotokollens strenge retningslinjer. Uansett så forteller dette alt om hungeren til å lære, utvikle og jobbe mot sine mål. 

Hans Erik Ødegaard (t.v) og Armin Ghasemi (t.h) har dannet årets trenerduo på rekruttlaget.<br />Foto: Børre Helgerud
Hans Erik Ødegaard (t.v) og Armin Ghasemi (t.h) har dannet årets trenerduo på rekruttlaget.
Foto: Børre Helgerud

– Etter seks år i Godset av totalt sju som trener er det tøft å forlate klubben som har vært min grunnskole som fotballtrener. Det har vært en glede å følge mange av våre unge lovende hele veien fra første møte med Eliteakademiet som 12-åringer til å få trene med junior og A-laget. Det kommer en ny og spennende generasjon opp snart, så gjør dere klare!, innleder 22-åringen, og fortsetter:

– Jeg ønsker å takke alle foreldre, lokaltrenere og spillere for samarbeidet, og en ekstra stor takk til mine flotte kolleger. Dere tok meg inn da jeg var et «blankt ark», ga meg sjanser, investerte tiden deres i meg og har med deres ulike spisskompetanser og kvaliteter gitt meg en læringsrik og flott arena å vokse i. Som en lokal gutt fra Fjell er jeg stolt over reisen jeg har fått være med på i Godset. Jeg vil ønske Strømsgodset lykke til videre, så sees vi forhåpentligvis igjen i cupen allerede neste år, sier avtroppende Godset-trener Armin Ghasemi.

Strømsgodset ønsket Armin med videre, og var tydelige på det, men med ambisjon og mål om å ta nye steg valgte han å hoppe på seniorfotball-toget.

Hele klubben ønsker han lykke til på reisen til å nå målene sine, og takker for innsatsen, humøret og engasjementet han har skapt i utviklingsavdelingen.

Annonse fra Eliteserien: