Gatelaget på vestlandstur!

Gatelaget deltok på nasjonal gatelagsturnering i forrige uke. Les reisebrevet her

Annonse:

Årets nasjonale turnering skulle gå av stabelen i vakre Bergen by.

Forventningene var store, og de innfridde så til de grader. Bergen badet i sol i to hele dager og det var sambafotball fra start til slutt.

På tirsdags morgen var det et spent trenerteam som lurte på om gutta fra Drammen klarte oppmøte som var klokka 06.00 på Drammen togstasjon. Vi skulle ta flytoget som gikk 06.19 fra Drammen, men gjengen var på plass allerede fra klokka 05.45 og vi tok flytoget 06.00. For en start på dagen 😃

Alt går etter planen og vi ankommer Bergen 10.00 og drar direkte til Quality Hotel Edvard Grieg. Alle fikk sine rom med en gang og skiftet slik at vi rakk innmarsjen klokka 12.00 på Brann Stadion. 

29 lag fra hele landet stod klare utenfor Brann Stadion klare for innmarsj og for en innmarsj det skulle bli. Unger med flagg på begge sider, hele damelaget til Brann heiet på alle og lagde god stemning.

Fotballpresident Lise Klaveness, bystyreleder i Bergen Rune Bakervik, styreleder i SK Brann Aslak Sverdrup og Fotballstiftelsen ved Arne Knoph åpnet det hele med flotte taler og ord.

Første kampen skulle vi møte Bryne. Dette var et lag vi aldri hadde møtt før og gledet oss stor til dette.

Det ble en jevn og tett match som endte tilslutt 1-1.
Målskårer i denne kampen var Sahir, nydelig assistert av Michael.

I kamp nummer to møtte vi en gammel kjenning som vi har spilt mot utallige ganger, nemlig Asker. Her skal vi skryte av Asker-laget, høyt press, god fotball og totaldominant. 2-0 seier, gratulerer.

I siste kampen ble vi enige om at engasjementet måtte opp og at vi alle hadde enda mer å gi.

Vi taper siste kamp 4-0 mot Lillestrøm, men nå trøkka vi skikkelig til og var veldig fornøyde med egen innsats.

Etter gruppespillet tirsdag var det en fantastisk bankett med nydelig mat og underholdning i verdensklasse. Onkel P avsluttet det hele og dundra på med gamle og nye låter.

Dagen etter var det klart for sluttspill og vi skulle møte Fredrikstad.

Er det noe gjengen fra Drammen veit, så er det at dette er alltid tøffe og kule oppgjør. Vi leder kampen to ganger, men det hele må avgjøres på straffespark.

Målskårere etter fulltid:

Michael (Sahir assist)

Sahir (Pål assist)

Vi vinner straffesparkkonkurransen 2-0. Michael og Morten setter begge våre og Blecky redder mesterlig begge to av FFK.

Siste kampen i sluttspillet skulle vi møte Bodø Glimt. Utrolig gøy å møte lag vi aldri har spilt mot. Vinneren av denne kampen vant D-sluttspillet.

Vi bestemte oss tidlig etter FFK kampen at i siste match skulle vi gi alt vi hadde og det gjorde vi så til de grader.

Vi vinner D-sluttspillet etter 2-1 mot Bodø Glimt.

Dagens skåring er definitivt Pål. Han fikk en lang ball på midten, tok den på kassa og banka til i krysset på volley! For en prestasjon.

Målskårere:

Pål

Michael (Kim assist)

Til slutt vil vi takke Brann og fotballstiftelsen for et fantastisk arrangement. Dette er tidenes nasjonale turnering og vi gleder oss til veien videre.

Les flere saker fra nasjonal gatelagsturnering her

 

Annonse fra Eliteserien: