Gatelaget

Gatelaget avslutter på Marienlyst

Strømsgodset Toppfotball inviterer til serieavslutning for Gatelagene på Marienlyst onsdag 4. oktober.

Annonse:

I Godsets første år med gatefotball gikk gutta fra Gulskogen hele veien fra gata og til topps i Gatelags-serien - eller Comeback-ligaen som den heter. Nå har vi derfor gleden å invitere alle de åtte klubbene til serieavslutning på Marienlyst.

Kampene starter klokken 13.00. Arrangementet er selvfølgelig gratis og vi håper å se mange på tribunen.

Hele administrasjonen til Strømsgodset vil ta del i arrangementet, og det ryktes av Jostein Flo og Rune Marthinsen skal innta speakerboksen. Spillere og trenere fra A-laget vil også være til stede når kampene spilles. I fjor inntok Marcus Pedersen rollen som assisterende lagleder for Godset - noe spillerne på Gatelaget satte stor pris på.

Etter at kampene er ferdig blir det bankett og felles middag oppe i VIP-lokalene på Marienlyst.

Men vi har også lagt inn et spennende innslag i forkant av kampene. Klokken 11.30 blir det nemlig Blåtime på Marienlyst, ledet av Lage Sofienlund, som er leder for samfunnsansvar i Strømsgodset. Temaet er "Sammen bygger vi Drammen". 

Tanken med Blåtimen er å idemyldre om videre samfunnsnyttig samarbeid mellom toppidrettsmiljøer og samfunnet forøvrig. I januar kommer vi til å gjennomføre et seminar på Marienlyst der vi ønsker å samle toppidrett, breddeidrett, skole, SFO, næringsliv og politikere for å se på hvordan vi sammen kan gjøre Drammens-området til et enda bedre sted å bo.

Annonse fra Eliteserien: