Gamle kjente på trening

Lars Sætra og Alfred Sankoh skal trene med Strømsgodset denne uken.

Begge de tidligere Strømsgodset-spillerne er for tiden på klubbjakt. Lars Sætra ble tidligere i vinter løst fra kontrakten med kinesiske Baoding Yingli Yitong. Nå står han fritt til å velge ny arbeidsgiver.

- Lars ønsker å trene med oss, og vi ønsker å se ham på trening. Han skal bygge opp formen sin og være med her frem til han finner seg en ny klubb, sier sportssjef Jostein Flo.

Lars har vært helt ute i fryseboksen i den kinesiske klubben siden i fjor sommer. Han er derfor noe ringrusten og trenger å bygge opp fotballformen den kommende perioden. Han har holdt den fysiske formen ved like i form av egentrening.

- Hyggelig å være tilbake på trening i Godset og treffe gamle kjente. Nå skal jeg være med her frem til jeg finner meg en ny klubb. Vi får se hva som skjer, sier 26-åringen.

Midtstopperen spilte 66 kamper for Godset fra 2009 frem til han forlot moderklubben til fordel for Hammarby i 2014. Lars Sætra er ektefødt Godset-gutt – oppvokst i Stasjonsgata, en langpasning fra SIF-huset.

Alfred Sankoh tilbake på Godset-trening.
Alfred Sankoh tilbake på Godset-trening.

Alfred Sankoh er også tilbake i Drammen etter fem år i Tyrkia og Aserbajdsjan Midtbanespilleren fra Sierra Leone spilte 96 kamper for Strømsgodset, og fikk med seg både cupgull (2010) og seriesølv (2012).

Alfred har spilt for tre toppserieklubber i Tyrkia i løpet av denne perioden. Etter at avtalen med Denizlispor utløp i desember, er Alfred nå klubbløs.

- Alfred har bosatt seg i Drammen og ønsker å trene med oss inntil videre. Det har vi sagt ja til. Foreløpig er det ikke snakk om noe mer, sier Jostein Flo.

Alfred Sankoh har kone fra området og har tidligere trent med Strømsgodset når han har vært på besøk.

Annonse fra Eliteserien: