G19 slo Start

Trener Øyvind Thorsen (bildet) kunne smile bredt etter Strømsgodset G19 sitt møte med IK Start.

Våre gutter tok initiativet fra første spark på ballen, stod høyt og var aggressive i presset.

Etter hvert var vi også førende i banespillet og det var fortjent når en våken Ole Kristian Enersen styrte et frispark fra Tobias Bjørnstad i mål. Det ble første omgangs eneste scoring.

I andre omgang slipper vi Start inn i kampen og de utligner på en tidlig straffe før vi igjen tar føringen på et velplassert skudd fra 16 meter. Mot spillets gang utligner Start nok en gang, men så tar vi fullstendig over og setter to raske scoringer. Først ved Riel Nguen strålende assistert av Erick Lukungu og deretter på et herlig soloraid av Ole Kristian Enersen.

I morgen setter deler av troppen kursen mot Sogndal for å spille mot deres andrelag. Neste oppgave for juniorlaget blir torsdagens NM-kamp mot Sandefjord.

Strømsgodset - Start 4-2 (1-0)

Gulskogen Arena
Mål: Ole Enersen (24) 1-0, 1-1 Jakob Ugland (52), 2-1 Tobias Gulliksen (63), 2-2 Jonathan Hodnemyr (65), 3-2 Riel Nguen (70), Ole Enersen (75)
Dommer: Adrian Forsberg, Drammens BK
Godset's lag: Jørgen Johnsen, Fredrik Pedersen, Jens Hoff, Tobias Bjørnstad, Erick Lukungu, Sebastian Pop, Tobias Gulliksen, Adrian Hjelvik, Riel Nguen, Johannes Dahbly, Ole Enersen
Innbyttere: Emirhan Sari, David Campher, Mustapha Fofana