G18 fikk sin revansj

Juniorene fikk tatt hevn etter forrige ukes tap i Nasjonal Liga mot AAFK. Godset vant kampen 2-0.

Annonse:

Det var en revansjelysten spillergruppe som satte seg på flyet til Aalesund etter et forsmedelig hjemmetap for samme lag bare en uke tidligere. Vi kom da også godt i gang og fikk et tidlig mål ved Riel Chol Nguen. En spiller som i løpet av den korte tiden han har vært hos oss har vist seg som en ordentlig målsnik.

Etter hvert er det Aalesund som får tak på kampen og vi må senke presset vårt for å unngå å bli spilt i gjennom ledd. På tampen av omgangen får vi også vår andre scoring ved Mustapha Fofana.

I 2. omgang trykker Aalesund på og kommer til mange innlegg, men oppofrende forsvarsspill av kaptein Sondre Fosnæss Hanssen og resten av forsvarsrekka, bidrar til at Jørgen Johnsen holder nullen i kampen. Det er heldigvis lov å ha en god keeper.

- Dette var en deilig sliteseier og en herlig revansje fra forrige kamp. En kamp vi aldri kontrollerte, men der viljen til å vinne og løpe for hverandre var desto sterkere, sier Strømsgodsets trener Øyvind Thorsen

Troppen som slo Aalesund:

Jørgen Johnsen
Fredrik Pedersen
Sondre Fosnæss Hanssen
Tobias Bjørnstad
Erick Lukungu
Mathias Gulliksen
Benjamin Reagan
Tobias Gulliksen
Aleksander Stenseth
Riel Chol Nguen
Mustapha Fofana

Ole Kristian Enersen
Adrian Hjelvik
Sebastian Pop

Seriestart på søndag for Team SIF

Da blir det en pause fra Nasjonal Liga for G18 frem til 2 juni hvor Molde venter i rosenes by. TEAM SIF derimot åpner førstkommende søndag årets 3 divisjon i Norsk Tipping-ligaen hjemme mot Vard Haugesund kl.15.00 på Marienlyst Stadion.

Annonse fra Eliteserien: