Fyller stadion med idrettslag

Vår rause generalsponsor DNB har invitert over 40 idrettslag til søndagens kamp mot Lillestrøm. Et fantastisk tiltak for å fylle stadion!

Annonse:

Det spisser seg til i Eliteserien og kampen mot Lillestrøm på søndag blir nok et avgjørende oppgjør i kampen om å holde plassen i Eliteserien. I slike kamper er det ekstra viktig med god støtte fra tribunen hjemme på Marienlyst. 

Vår fantastiske generalsponsor DNB ønsker å bidra til å skape ekstra stemning på stadion og har derfor invitert idrettslag fra hele Buskerud. Dette skaper en enda bedre ramme rundt kampen, samtidig som det gir idrettslag i Buskerud muligheten til å få en søndagskveld utenom det vanlige.

- Vi ønsker å være med på å bidra til flere barn og mer liv på tribunen. Det er en spennende innspurt på årets sesong og laget fortjener all støtte fra tribunen. Sesongen for aldersbestemte lag er så godt som ferdig, og da er det jo ingen ting som er mer naturlig enn en avslutning på sesongen, på Marienlyst, sier banksjef i DNB, Linn Lolland.

Over 45 idrettslag gjester tribunen på søndag og følgende klubber er representert; Skiold, Konnerud, Strømsgodset, Lier, Stoppen, Nordre Sande, Ros, Spa/bra, KIF Åsen, Drammens BK, Drafn, Åssiden, Kongsberg og Drammen Strong.

I tillegg til billetter stiller DNB også med ballongklovn, klatretårn og gratis pølser til alle de inviterte barna utenfor stadion. Aktivitetsområdet rigges opp ved hovedinngangen og åpner kl. 16, før alle trekker inn på stadion til kampstart kl. 18.

Inne på stadion ønsker vi også å mobilisere til stemning blant barna og lover sang og dueller med GodsetUnionen underveis i kampen. En fantastisk ramme på en svært viktig kamp. 

 

SIF-LSK søndag kl. 18:00

Billetter kan kjøpes her

 

Annonse fra Eliteserien: