Full fart på Åpen Dag

Mandag kunne spillere, trener og ansatte i Strømsgodset endelig åpne dørene til Åpen Dag på Marienlyst. Det ble en herlig dag for både store og små. Se bilder fra dagen her

Annonse:

Mandag 16. august kl. 12:00 kunne vi endelig åpne portene til Åpen Dag igjen, to år etter forrige gang. Etter et år med pandemi var det gledelig å kunne samles igjen og få hilse på alle små blå som er glad i Strømsgodset.

12 ulike poster

Norsk Toppfotbals maskot Løvis hadde også tatt turen
Norsk Toppfotbals maskot Løvis hadde også tatt turen

Rundt omkring på stadion var det plassert 12 ulike poster som hver hadde en egen aktivitet. Postene besto blant annet av skudd på keeperne, fotovegg, ballbinge, vaffelservering og besøk inn i garderoben. På hver post var to av våre A-lagsspillere plassert og hjalp til med gjennomføringen.

Det var mulig for alle fremmøtte å samle autografer på et autografkort man fikk utdelt ved ankomst. Under Åpen Dag ble også deler av sendingen til Studio Salve spilt inn. Her kunne de fremmøtte bli intervjuet av studio-vert Lars Jørgen Salvesen. 

I tillegg til spillere og trenere fra A-laget deltok også spillere fra gatelaget og damelaget samt ansatte i administrasjonen og i utviklingsavdelingen i Strømsgodset.

Ekstra viktig å kunne gjøre dette nå

Leder for privatmarked, Signe Rismyhr Engelund, er klar på viktigheten av å få gjennomført en slik dag: 

- Med det siste halvannet året vi har lagt bak oss er det ekstremt viktig for oss å endelig kunne møte fansen vår igjen. Ikke bare på tribunen på kampdag, men også gjennom slike arrangementer hvor vi kan by på oss selv. Jeg tror spillerne koste seg minst like mye som barna ute på gressmatta. 

Under følger bildegalleri fra dagen tatt av vår klubbfotograf Børre E. Helgerud:

Annonse fra Eliteserien: