Henrik Bredeli

Fortsetter på utlån

Fire av våre unggutter forblir utlånt også i høstsesongen.

Annonse:

Tidligere i dag offentliggjorde vi her på godset.no at Christopher Lindquist (21) fortsetter på utlån i Florø ut sesongen.

Nå er det klart at Henrik Bredeli, Knut Ahlander og Morten Sætra også forblir utlånt ut sesongen.

Henrik Bredeli (19) har i våres vært utlånt til Strømmen i OBOS-ligaen. I høstsesongen skal han nå ikle seg divisjonskollega Fredrikstads hvite trøye. Vi ønsker Henrik lykke til i plankebyen.

Knut Ahlander (18) og Morten Sætra (20) fortsetter sine låneopphold i henholdsvis Asker og Nybergsund/Trysil i 2. divisjon avdeling 1. Begge har fått rikelig med A-lagsfotball i våres, og vi benytter oss ikke av muligheten for å hente dem tilbake i overgangsvinduet i sommer. Avtalene fortsetter dermed som planlagt ut sesongen.

Knut, Morten og Henrik har alle kontrakt med oss ut 2018-sesongen.

I likhet med Lindquist er planen for disse tre at de er tilbake i Strømsgodset når oppkjøringen til neste sesong setter i gang i januar.

- Hensikten med slike utlån er at våre unge spillere får muligheten til å spille førstelagsfotball på høyere nivå enn vårt eget rekruttlag i 3. divisjon. Disse gutta får nyttig erfaring som de vil vokse på. Samtidig får vi noen svar på hvem som plukker opp hansken og tar det neste steget, sier sportssjef Jostein Flo.

Annonse fra Eliteserien: