Før kampen: Molde - SIF

Les deg opp før bortekampen mot Molde her.

Molde - Strømsgodset har avspark 18:00 og sendes på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay.

Kampen dekkes naturligvis også rikelig med forhåndsstoff, liveoppdateringer og referat og reaksjoner etter kampen i våre kanaler.

Søndagens kamp er Strømsgodsets 800. eliteseriekamp. De foregående 799 har endt med 311 seire, 181 uavgjort og 307 tap.

Det motsatte oppgjøret, som begge oppgjørende forrige sesong, endte med 4-0-seier til laget fra rosenes by.

Den første av de tre kampene var Henrik Pedersens debut som Strømsgodset-trener, da Molde var oppe i 4-0 før det var spilt en halvtime. I fjorårets bortekamp var vi gode i flere faser, men Molde viste sin kvalitet da de straffet oss knallhardt i fasene der vi ikke var fullt så gode.

På Marienlyst i juli i år ble vi straffet enda mer brutalt. Etter en svært god 1. omgang, der scoringen var det eneste som manglet, scoret Molde like før pause – før de scoret ytterligere tre ganger etter pause.

Til tross for samme resultat tre kamper på rad, sitter vi igjen med en klar følelse om at vi har vist tydelig progresjon mellom alle de tre kampene. Fforhåpentligvis får vi en tilsvarende progresjon i kveld, som denne gangen fører til både penere resultat, og ikke minst poeng – gjerne alle tre.

Henrik Pedersen var i intervjuet før kamp, som han har vært gjennom hele uka i gangene på Marienlyst, klokkeklar på at vi reiser opp for å vinne, og går også med en genuin tro på at vi kan gjøre nettopp det.

Se intervju med vår hovedtrener her.

Til søndagens kamp mangler vi Niklas Gunnarsson (seks gule), Nico Mickelson (fire gule), Ipalibo Jack (rødt sist) med karantene, mens Prosper Mendy (langtidsskadd) og Kreshnik Krasniqi (covid-19) også er utilgjengelig.

Islendingene Ari Leifsson og Valdimar Ingimundarson er ferdig med sine ti dager i karantene etter landslagsoppholdet tidligere i måneden, og kan dermed være aktuelle for troppen.

Hjemmelaget mangler også et par spillere grunnet karantene. Både Fredrik Aursnes og Eirik Hestad pådro seg sitt fjerde gule for sesongen, og må dermed stå over mot oss.

Her er 5 kjappe før Molde med Mikkel Maigaard.

Her følger litt spillerstatistikker for begge lag etter de 21 første rundene.