Før kampen: KBK - SIF

Her får du det du trenger å vite før årets første bortekamp.

Annonse:

Kristiansund - Strømsgodset har avspark 18:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Pluss 3.


I kveld møter vi Kristiansund til vår første bortekamp i årets sesong. Etter en turbulent oppkjøring slo spillergruppa hardt tilbake med en sterk prestasjon og tre poeng i serieåpningen mot Lillestrøm, og man reiser definitivt til Nordmøre med tro på egne evner.

Fra troppen i serieåpningen er det kun én endring. Moses Mawa må stå over kampen grunnet skaden han pådro seg i sluttminuttene sist, og erstattes av Ole Enersen, som kan få sin eliteseriedebut i kveld. Enersen har gjort et særdeles godt inntrykk i årets oppkjøring, men har de siste ukene vært ute med en skade han pådro seg i treningskampen mot Sandefjord, en kamp der han scoret kampens eneste mål.

 

KBK: Tok sin første seier sist

Kristiansund fikk både sine første nettkjenninger og noterte sin første trepoenger da de slo Vålerenga 16. mai. I oppkjøringen spilte de 0-0 mot Molde, mens de tapte 0-3 for både Ranheim og Rosenborg, og gikk på et 0-4-tap i generalprøven mot Aalesund.

Seriespillet ble åpnet på samme vis med 0-2-tap mot Molde og Bodø/Glimt, før de imponerte med 2-1-seier på Intility Arena forrige helg.

KBKs seriekamper så langt i år:

Runde 1
Molde - Kristiansund 2-0 (2-0)

Startellever: McDermott - Sørmo, Coly, D. Ulvestad, E. Sivertsen - Hopmark, Kartum - Bye, Diop, Gjertsen - Kastrati.
Innbyttere: Willumsson 45 min. for Kastrati, Nilsen 45 min. for Sivertsen, Skarsem 28 min. for Kartum, Moumbagna 28 min. for Gjertsen og P. Ulvestad 15 min. for Coly.

Runde 2
Kristiansund - Bodø/Glimt 0-2 (0-1)

Startellever: McDermott - Nilsen, D. Ulvestad, Furu, Sørmo - Hopmark, P. Ulvestad - Bye, Diop, Skarsem - Moumbagna.
Innbyttere: Gjertsen 25 min. for Skarsem, Willumsson 19 min. for Moumbagna, E. Sivertsen 12 min. for Sørmo, Mucolli 12 min. for Bye og Kastrati 12 min. for P. Ulvestad.

Runde 3
Vålerenga - Kristiansund 1-2 (0-1)

Mål: Snorre Nilsen og Dan Peter Ulvestad
Startellever: McDermott - Nilsen, Coly, D. Ulvestad, Sørmo - Hopmark, P. Ulvestad - Bye, Diop, Gjertsen - Willumsson.
Innbyttere: E. Sivertsen 45 min. for Sørmo, Skarsem 20 min. for Willumsson, Kastrati 9 min. for Gjertsen, Williamsen 9 min. for P. Ulvestad og Furu 3 min. for Diop.

Utstyrt trenerne med mikrofon

I uka inn mot kampen har vi satt mikron på to av våre trenere for at våre supportere skal få bli med på innsiden og se hvordan de coacher spillerne.

Først ut var assistenttrener Darren Arnott.

Andremann ut var toppspillerutvikler Kjetil Lundebakken.

Samtidig var våre to hovedtrenere gjest i siste episode av Godset-podden. I den 66. episoden av vår podcast prater trenerduoen om hvordan de har opplevd den siste måneden og hva som blir det viktigste fokuset i tiden fremover.

Hør episoden her.

Annonse fra Eliteserien: