Før kampen: HBK - SIF

Vi gleder oss til vår første cupkamp på over to år – og vårt første møte med Hønefoss siden 2013. Les deg opp foran dagens cupkamp her.

Annonse:

Det gjøres som varslet noen endringer i troppen fra de siste seriekampene.

Både Jonathan Parr, Lars Vilsvik, Ipalibo Jack, Fred Friday og Moses Mawa står over dagens kamp. Inn i troppen kommer Andreas Nyhagen, Sebastian Pop, Sebastian Pop, Riel Nguen, Andreas Skjold og Dilawar Ahmadzay, i tillegg til Kreshnik Krasniqi som er tilbake etter noen ukers skadeopphold – passende nok når gamleklubben står på motsatt banehalvdel.

Både Riel Nguen, Andreas Skjold og Dilawar Ahmadzay kan få sin A-lagsdebut i dag. Riel har trent fast med A-laget over en lengre periode, mens de to andre har hospitert denne uka og får nå plass på bussen til Hønefoss. 

squadhbk.jpg
Her er de 20 spillerne som er med til Hønefoss i dag.

HBK: Vant på AKA Arena i 2013

Det forrige møtet mellom lagene var som nevnt tidligere i gullsesongen 2013, og endte med 6-1-seier til Strømsgodset etter tre mål av Ola Kamara. Vårt forrige møte med AKA Arena var imidlertid ikke like lystig. I andre serierunde sørget Hønefoss for at vi gikk på ett av våre fem tap den sesongen.

Det blir riktignok ikke noen ordentlig retur til AKA Arena denne gangen, for der legges det for øyeblikket nytt kunstgress. Kampen må dermed spilles på gressbanen på utsiden.

For dagens Hønefoss-lag er situasjonen ganske annerledes enn den var i 2013. De befinner seg nå i 3. divisjon, og har ikke spilt en offisiell kamp siden 26. oktober 2019. De har imidlertid fått noen treningskamper før dagens cupkamp, og slo blant annet MIF-reservene 1-0 på Consto Arena.

Hønefoss - Strømsgodset har avspark 16:00 og sendes av Drammens Tidende.

Billetter til kampen kan kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: