Før kampen: Glimt - SIF

Her får du det du trenger å vite før kveldens tøffe oppgjør mot serieleder og regjerende seriemester Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt - Strømsgodset har avspark 18:00 og sendes på discovery+ og Eurosport Norge.

Etter tapet i Bergen før den internasjonale perioden slo vi knallhardt tilbake med en sterk og overbevisende seier over Rosenborg på søndag. Etter at den daværende serielederen tok ledelsen i kampens andre minutt skapte vi sjanse på sjanse gjennom kampen, og utlignet på straffe ved Herman Stengel etter en drøy time. Fire minutter før slutt falt avgjørelsen da Halldor Stenevik satte inn sitt første Strømsgodset-mål.

Nå venter en ny tøff kamp når nåværende serieleder og regjerende seriemester Bodø/Glimt står for tur på Aspmyra. Kampen er opprinnelig satt opp i runde 14, men på grunn av Bodø/Glimts Champions League-deltakelse i sommer er kampen flyttet frem til denne uka.

Vi reiser til kveldens kamp med 18 spillere, og uforandret tropp fra sist gang.

Trenerteamet har tatt ut disse 18 spillerne til kveldens kamp.

Glimt: Tabelltopp etter 7 runder

Kveldens motstander tok sitt første seriegull på en svært imponerende måte forrige sesong, og er foreløpig godt i rute til å kunne gjenskape bragden i år. Etter sju kamper står de gulkledde med fem seire, én uavgjort og ett tap.

Tapet kom i bortekampen mot Odd og uavgjortresultatet hjemme mot Rosenborg. På Aspmyra står Glimt med tre seire og én uavgjort. I forrige hjemmekamp ble det 2-0-seier over Mjøndalen.

Bodø/Glimt i tall

Flest kamper: Nikita Haikin, Fredrik Bjørkan, Patrick Berg, Ulrik Saltnes, Sondre Fet, Ola Solbakken, Erik Botheim og Sondre Sørli (7)
Flest kamper fra start: Nikita Haikin, Fredrik Bjørkan, Patrick Berg, Ulrik Saltnes, Sondre Fet, Ola Solbakken, Erik Botheim og Sondre Sørli (7)
Flest minutter: Nikita Haikin, Fredrik Bjørkan, Patrick Berg og Ulrik Saltnes (630)
Toppscorer: Erik Botheim (5)
Flest assists: Sondre Sørli (3)
Flest gule kort: Patrick Berg og Ulrik Saltnes (2)
Spillere benyttet: 20 spillere