Folkeveggen kommer opp til høsten

Engasjementet rundt Folkeveggen har vært overveldende og utrolig samlende for klubben. Det er nå solgt over 3600 steiner – og til høsten kommer Folkeveggen opp på Marienlyst stadion. Salget avsluttes 1. august.

Annonse:

I midten av april lanserte Strømsgodset to #JegErMed-kampanjer for å hjelpe klubben gjennom Korona-pandemien som slo inn over oss i mars. Responsen på disse to tiltakene har rett og slett vært rørende.

Rett før påske ble det solgt over 4000 billetter til historiens første virtuelle KICK OFF – noe som genererte over 400.000 kroner i klubbkassa. Men det var da vi presenterte Folkeveggen like etterpå det virkelig tok helt av!

Supportere, samarbeidspartnere, spillere, trenere, tidligere spillere, tidligere trenere – alle med blått hjerte har samlet seg rundt Strømsgodset i disse krevende tider. Det er kjøpt steiner til de som er her nå, men også de som ikke lenger er blant oss. Det er kjøpt steiner til barn og barnebarn, til nære venner og kjæredyr. Mange bedrifter i Drammensregionen, som ennå ikke er sponsorer, har også meldt seg på.

Vi har i det hele tatt kjent på en varme og raushet der ute som betyr mer enn vi klarer å beskrive med ord. Det er dette som er ekte kjærlighet. Det er dette som er Strømsgodset. Når krisen er som størst, står vi sammen for klubben i vårt hjerte.

Tre måneder etter vi lanserte Folkeveggen er det nå solgt over massive 3600 steiner og vi har fått inn over 2,3 millioner kroner. Det er helt vilt og det sier alt om hvilken posisjon Strømsgodset har byen vår og i denne regionen.

Det er mange som lurer på når veggen kommer opp og hvor den skal stå. Det skal vi nå fortelle dere. Folkeveggen vil komme opp på hovedtribunen på Marienlyst – mellom inngangen til Drammen Toppidrett og klubbens administrasjonslokaler. Veggen vil være seks meter bred og fire meter høy og installasjonen monteres på eksisterende mur.

Vi har har jobbet med flere alternative løsninger for å få opp veggen. Blant annet så vi på muligheten for å reise en vegg på området mellom Idrettens Hus og Drammenshallen, men det er på kommunal grunn og da må vi gjennom en lengre prosess for å få byggetillatelse. Det er også en risiko for at veggen må flyttes hvis det bygges eller gjøres endringer på området. For oss er det viktig å få opp Folkeveggen nå i høst – ikke vente til neste år. Og det er viktig for oss at vi ikke må endre plassering senere. Veggen settes nå opp på et område av stadion som alle har tilgang til på kampdag.

Det vil være mulig å kjøpe plass på Folkeveggen frem til 1. august. Etter den datoen avsluttes salget og setter vi i gang arbeidet med å få støtteveggen opp på stadion. Avdukingen skjer i høst og vi kommer selvsagt tilbake til dato for dette. 

Bruk denne linken eller Vipps-nummer 11323 hvis du ønsker å kjøpe en plass på Folkeveggen.

Avslutningsvis vil vi i Strømsgodset få takke alle som har kjøpt navn på Folkeveggen. Støtten fra befolkningen er utrolig viktig for oss. Når Folkeveggen kommer opp håper vi at alle vil vi se på den med stolthet, og som et symbol på den spesielle tiden vi har vært gjennom og et synlig bevis på at vi alle er en liten del av noe som er mye større enn oss selv.

Det er vi som er Strømsgodset.

TUSEN TAKK FOR STØTTEN!

 

Annonse fra Eliteserien: