Folkeveggen - et eventyr

Folkeveggen har utviklet seg til å bli et fantastisk prosjekt som har engasjert langt utover hva vi kunne drømme om. Vi har nå har passert utrolige 3000 solgte steiner! Bli bedre kjent med folkene på Folkeveggen her.

Annonse:

Vi er rett og slett målløse over responsen fans og publikum har vist etter at vi 20. april lanserte Folkeveggen. Målet med Folkeveggen var å finne et kreativt tiltak som kunne dekke opp noe av de tapte inntektene klubben har i forbindelse med Korona-krisen. Samtidig så vi et enormt engasjement og en vilje til å bidra fra folk i og rundt klubben. Etter et vellykket Virtuelt Kick Off som genererte opp mot 400.000 kr til klubben ønsket vi å komme opp med et nytt tiltak som tuftet videre på dette engasjementet - en ny #JegErMed-kampanje.

Folkeveggen gir folk en mulighet til å støtte klubben, samtidig som man får et synlig bevis på sitt bidrag gjennom å få sitt eget navn på veggen. Da Folkeveggen ble lansert ble det en umiddelbar suksess! Det ble solgt over 1000 solgte steiner bare det første døgnet.

Herman Stengel, Thomas Andre Ødegaard, Gustav Wikheim, Hallvor Storskogen, Steinar Pettersen og Lars Jørgen Salvesen er alle med på Folkeveggen
Herman Stengel, Thomas Andre Ødegaard, Gustav Wikheim, Hallvor Storskogen, Steinar Pettersen og Lars Jørgen Salvesen er alle med på Folkeveggen

Siden har det gått jevnt og trutt med salg av plasser på veggen og det har til stadighet kommet inn bestillinger fra både tidligere spillere, trenere og andre store personligheter rundt klubben. Men de store massene på Folkeveggen har først og fremst kommet fra folket. Bestemødre, spebarn, kjæledyr, bedrifter, vennegjenger og familier er med å pryde Folkeveggen og utgjør nå til sammen over 3000 unike navn.

Vi har tatt et dypere dykk for å se litt mer på hvem disse 3000 menneskene er.

 

Fun Facts om Folkeveggen

 • 19 % er kvinner
 • Over 30 familier har kjøpt egen familiestein
 • Mange har kjøpet stein for å minnes noen som ikke lenger lever
 • Flere har kjøpt stein på Folkeveggen i gave til noen som er glad i klubben
 • Følgende land er representert på folkeveggen: Norge, Danmark, Sverige, Portugal, Italia, Kypros, England, USA, Sveits og Tyskland

 

Bosted

 • 48% av deltakerne på Folkeveggen har poststedsadresse i Drammen
 • 5 % bor i Oslo
 • 4,8 % bor i Lier
 • 3,5 % bor i Hokksund
 • 3 % bor i Sande
 • 50 stk. har postnummer 3050...

 

Navnestatistikk

Dette er de mest populære navnene på folkeveggen, i kronologisk rekkefølge:

Navnetoppen damer:

 1. Kari
 2. Marit
 3. Marianne
 4. Heidi
 5. Torild
 6. Anne
 7. Nina
 8. Mette
 9. Kjersti
 10. Wenche

Navnetoppen menn:

 1. Jan
 2. Per
 3. Morten
 4. Terje
 5. Lars
 6. Bjørn
 7. Ole
 8. Øyvind
 9. Knut
 10. Kjell
 11. Martin
 12. Jon
 13. Tom
 14. Stian
 15. Rune

 

Folkeveggen representerer med andre ord folka som er glad i Strømsgodset, og vi setter umåtelig pris på den støtten som er vist klubben i en krevende tid.

Har du ikke sikret deg en stein enda, kan dette fortsatt gjøres HER

Eller via Vipps-nummer 11323

#JegErMed

Annonse fra Eliteserien: