- Føler vi er på rett vei

Daglig leder Dag Lindseth Andersen er gjest i den nest siste podcasten før sommerferien.

Annonse:

Det har skjedd en hel del i Strømsgodset den siste tiden. Ikke bare har vi vært gjennom et trenerbytte som har gitt umiddelbar effekt, men det har også vært en pågående diskusjon i media om tribune- og skoleprosjektet på Marienlyst.

Vi inviterte derfor daglig leder i Strømsgodset inn i vårt studio på VIP-corner for å snakke mer om disse temaene, samt tilskuertallet som synker - både i norsk fotball og på Marienlyst.

I podcasten bekrefter Dag Lindseth Andersen at det ikke blir riving av DNB-tribunen i denne omgangen, og da følgelig heller ingen ny tribune. Men han er glassklar på at det er et utvilsomt behov for å oppgradere tribunen fra 1971 - og aller helst bygge en helt ny. Dag forteller også videre at klubben ønsker at det utarbeidet en langsiktig plan for Marienlyst stadion og hele Marienlyst-området.

Trenerskiftet blir et naturlig tema i ukens podcast, der Dag Lindseth Andersen forteller litt om en prosessen som klubbledelsen nå er i gang med. Bjørn Petter Ingebretsen har fått sving på sakene som midlertidig hovedtrener, og han er i tett dialog med ledelsen om veien videre og fremtiden.

- Vi jobber nå med å få på plass en permanent løsning. Det er en diskusjon som pågår og BP er en del av den diskusjonen, sier Dag.

- Vi ønsker å finne en god løsning som er til det beste for alle parter. Derfor bruker vi litt tid selv om både media og andre er på oss hele tiden. Nå har vi tid til å områ oss og sørge for å bygge noe som er bra, og ikke minst at vi har et team som jobber konkret med å gjennomføre strategiplanen vår. Det er viktig for oss, sier han videre i podcasten.

Hele Godset-podden ligger tilgjengelig i iTunes, SoundCloud og nå også Spotify.

Annonse fra Eliteserien: