Fofana lånes ut til Bærum

Mustapha Fofana (19) går på utlån til Bærum i PostNord-ligaen ut 2021-sesongen.

Annonse:

Fofana var i den avsluttende delen av fjorårets sesong på utlån i Øygarden i OBOS-ligaen, og går nå på et nytt utlån for å få mer førstelagsfotball. Denne gangen blir det i 2. divisjonsklubben Bærum.

19-åringen står notert med elleve kamper og én scoring for Strømsgodset, der samtlige kamper kom i 2019-sesongen. Spissen fikk sin eliteseriedebut i bortekampen mot Lillestrøm i juli, og scoret sitt første eliteseriemål mot Odd på Marienlyst i september.

Etter å ha slitt med langvarig sykdom i fjor vår, og samtidig manglende kampmuligheter da det ikke ble spilt 3. divisjon, ble det deretter vanskelig for Fofana å få spilletid forrige sesong. Det gjorde at han gikk på et to måneder langt utlån i Øygarden, der han fikk spilletid i fem av de gjenstående åtte kampene.

Nå er det ønskelig med mer stabilitet og jevnlig førstelagsfotball, slik at spissen kan ta nye steg. Det gjør at utlånet til Bærum etter planen skal vare gjennom hele 2021-sesongen, men Strømsgodset har mulighet til å kalle spilleren tilbake dersom det blir behov for det.

Strømsgodset ønsker Mustapha Fofana lykke til med utlånet i Bærum.

Annonse fra Eliteserien: