Felles billettslipp 23. mars

Neste torsdag åpnes billettsalget til de første rundene i Eliteserien. Vi serieåpner borte mot LSK 10. april, her får du all info du trenger for å reise til Åråsen.

Annonse:

Foto: Jan-Petter Dahl, TV2

Torsdag 23. mars slippes billettsalget til de første rundene i Eliteserien. For Strømsgodsets del vil vi slippe billettsalget til de tre første hjemmekampene våre denne datoen. Dvs. følgende tre kamper:

  • E2: Strømsgodset-Aalesund, 16. april kl. 17:00
  • E4: Strømsgodset-Tromsø, 30. april kl. 17:00 (Årets kronekamp)
  • E7: Strømsgodset-Sandefjord, 16. mai kl. 18:00

Seriestart på bortebane

Selve seriestarten får vi i år på bortebane, 10. april (2. påskedag) mot Lillestrøm. GodsetUnionen er allerede godt i gang med mobilisering til kampen og vi håper så mange som mulig runder av påske-ferien på Åråsen, for å heie Strømsgodset frem til årets første poeng.

Lillestrøm - Strømsgodset, mandag 10. april kl. 17:00

Under følger praktisk info til deg som ønsker å reise til Åråsen

Billettsalg

Billettsalget åpner som nevnt torsdag 23. mars. Link til billettsalg deles i våre og GodsetUnionens kanaler. Billettprisene på bortefeltet på Åråsen er som følger: 

Voksen: 240,- Student/Ungdom/Honnør: 180,- Barn: 75,-

GU-buss

Dersom du ønsker å reise sammen med GodsetUnionen så melder du deg på via deres påmeldingsside HER. GU-bussen koster kun kr. 150,- for GU-medlemmer. Vi anbefaler flest mulig å reise sammen med GodsetUnionen. Det er både sosialt og praktisk og du blir kjørt rett til "døra" på Åråsen. Bussen reiser ca. kl. 15:00 fra Circle K Strømsø og er tilbake i Drammen ca. kl. 20:00

Egen transport

Tog: Dersom du velger å ta toget vil det på Lillestrøm Stasjon står Shuttletaxier klare som kjører hjemme- og bortefans opp til stadion gratis. Det er også mulig å gå opp til stadion fra togstasjonen (15 min).

Buss: Nærmeste busstopp er Åråsen og Floraveien

Bil: Parkeringsplass er ved Skedsmohallen. Begrenset med plasser når det er kamp på Åråsen. Kan også parkere i sentrum (Easypark) eller gateparkering enkelte steder.

 

Annonse fra Eliteserien: