- Fansen kan utgjøre en forskjell

Muhamed Keita er tilbake etter smellen i hodet og klar for å bidra mot Sarpsborg 08. Han kommer også med en oppfordring til fansen foran søndagens viktige hjemmekamp.

Annonse:

- Vi så sist her mot Vålerenga at jo flere det er på tribunen, jo sterkere blir laget. Vi trenger alle og det gir oss positiv energi til å prestere. Laget trenger en mental støtte og fansen kan utgjøre en stor forskjell, sier mannen som senket Vålerenga sist med to fulltreffere i 2. omgang.

Det er nå det gjelder og vi håper å fylle Marienlyst med tusenvis av entusiastiske Godset-fans. Billetter til søndagens kamp kjøper du her.

Muhamed Keita måtte stå over søndagens kamp mot Viking grunnet en smell i hodet på trening dagen før. Han testet seg før kamp, men ble ikke klar til kamp. Etter noen dager med hvile er Keita heldigvis friskmeldt igjen. Han trente for fullt onsdag.


- Det føltes mye bedre. Jeg er klar til søndagen, forsikrer han.

- Hvordan vinner vi kampen?

- Vi har sett i de siste kampene at vi styrer mye mer. Nå må vi bli mer effektive og utnytte våre sjanser og selvfølgelig være enda flinkere bakover. Men fotball handler om spill og motspill og det andre laget kommer også til å angripe oss og ta oss på våre svakheter, og derfor må vi utnytte dere svakheter fortest mulig og best mulig.

- Kan vi vente oss en intens kamp på søndag?

- Ja, alle våre kamper utover blir intense for de fleste lagene vi møter slåss enten oppover på tabellen eller rundt oss. Ingen kamper blir enkle og vi må regne med en intens høst. Da må vi være med på den intensiteten og sånn vi trener nå er vi i hvert fall klare for den intensiteten.

_A7R1522Keita
Keita var tilbake i full trening på onsdag.

 

Annonse fra Eliteserien: