Fan-gate før kamp

DNB er kampsponsor på lørdag og inviterer alle barn og unge til en egen fan-gate utenfor stadion før kamp. Les mer om opplegget her.

Annonse:

Strømsgodsets generalsponsor DNB ønsker å skape ekstra blest rundt Molde-kampen og vil i den forbindelse rigge opp til aktiviteter på gangveien mellom Marienlyst og Drammenshallen.

Her inviterer de alle barn og unge til leker, pølser og konkurranser. Det blir ansiktsmaling, ballongklovn, lykkehjul og gratis pølser. I tillegg gir de bort billetter til alle som var på Åpen Dag og fikk sin egen billettkupong der. En skikkelig raus gest fra vår generalsponsor. 

Banksjef i DNB Drammen, Linn Lolland, håper å se masse barn på tribunen på lørdag:

- Som kampsponsor ønsker vi å gjøre litt ekstra ut av denne kampen. Vi har derfor valgt å invitere alle barn fra Åpen Dag til aktiviteter, pølser og kamp. Vi håper vi kan være med på å fylle tribunene og skape en flott ramme rundt denne kampen.

Som klubb setter vi veldig pris på å ha partnere som vil bidra ekstra med å skape aktivitet rundt kampene våre

- Det er fantastisk å ha med seg partnere som bidrar ekstra til blest rundt kampene våre. Vi digger at DNB slår såpass på stortromma og også inviterer masse barn på kamp. Dette blir i tillegg en flott start på sommmerferien for mange og vi håper folk benytter seg av tilbudet, sier leder for privatmarked i Strømsgodset, Signe Rismyhr Engelund.

I tillegg til DNB vil også Synsam være tilstede med synstesting, Bizzy-appen vil rigge opp en stan, og Altibox kommer med sin hastighetsmåler. Her kan du altså teste hvor hardt du skyter.

Aktivitetene starter kl. 16:00 og varer frem til ca. 20 minutter før kampstart.

Billetter til kampen kan kjøpesHER

 

Annonse fra Eliteserien: