Fabian forlenger kontrakten

Fabian Holst-Larsen (17) har i dag forlenget sin kontrakt med Strømsgodset med to nye år.

Annonse:

To år etter at han skrev sin første proffkontrakt med Strømsgodset har Marienlyst-publikummet i høst fått stifte bekjentskap med den talentfulle høyrebacken fra Konnerud.

I starten av august fikk han sin eliteseriedebut da han kom inn i sluttminuttene i hjemmekampen mot Sarpsborg 08, og allerede to uker etter spilte han seg inn i manges hjerter da han fikk sjansen fra start i 6-0-seieren over Jerv i Elvefestival-helgen.

Stort bedre ramme rundt sin første kamp fra start for A-laget er det knapt mulig å få, og med både målgivende og rent bur lot mange seg imponere av den uredde unggutten fra høylandet.

Siden har 17-åringen fått enda mer tillit både i startelleveren og som innbytter utover sesongen, samtidig som han frem til nå har vært på utgående kontrakt.

Nå belønnes han altså med ny avtale ut 2024-sesongen, og spilleren selv gleder seg til fortsettelsen i Strømsgodset.

- Godset er en veldig fin klubb. Vi har en bra spillergruppe, og jeg trives veldig godt her med alle spillerne og de som er rundt klubben, sier Fabian, og fortsetter:

- Det var et veldig enkelt valg, og det å vite at man skal være her i to år til er helt fantastisk.

fabian jerv ntb.jpg

Akademiklassifiseringsrapporten som ble presentert i forrige uke viste at Strømsgodset over de tre siste sesongene har vært fjerde best i Eliteserien på å gi spilletid til egenutviklede spillere.

Det å få frem lokale og egenutviklede spillere betyr mye for oss som klubb, og ekstra moro er det når de klarer å hevde seg på det øverste nivået - slik Fabian tidvis har gjort i høst.

Nå handler det om å stabilisere seg på det nivået for både Fabian og flere av de yngre spillerne i vår A-lagsstall.

- Fabian har hatt veldig fin utvikling denne sesongen, og gjort seg fortjent til de mulighetene han har fått for A-laget. Nå skal vi legge til rette for at han fortsetter fremgangen og tar nye steg i tiden fremover, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

Vi gratulerer Fabian med ny kontrakt, og gleder oss til å følge hans utvikling videre!

Annonse fra Eliteserien: