– Et ordentlig høydepunkt

Tor Ole Skullerud håper Marienlyst fylles og at Godset-fansen bærer laget frem til seier mot Rosenborg. Se hele intervjuet med vår hovedtrener her.

– Vi møter det laget som har vært best i landet, og det blir en flott test for oss, sier Tor Ole, som spår at det blir et veldig skjerpa Rosenborg-lag som gjester Marienlyst i morgen kveld.

Annonse:
– Det jeg registrerer med Rosenborg er at de presterer veldig bra mot de bedre lagene, med Molde-kampen som et klart høydepunkt for dem. Her møter de tøff motstand, og vi får et veldig skjerpa og godt Rosenborg hit.

Tor Ole har uansett stor tro på at vi skal klare å hamle opp med den regjerende seriemesteren.

– Her hjemme er jeg veldig trygg på at vi får en god prestasjon, og at vi kommer til å prestere opp mot det beste vi kan. Spørsmålet er da om det er nok til å slå Rosenborg, men det tror jeg.

Se hele intervjuet i videovinduet under. Saken fortsetter under videoen.


Tor Ole gleder seg til kamp, og håper på at GodsetUnionen og resten av Marienlyst-publikummet kan sørge for å lage en fantastisk ramme rundt kampen.

– Det er en sen kveld, og det er flomlys. Jeg håper vi får fart her ute, og får publikum med. Å fylle Marienlyst på en sånn kveld er det vi lever for i denne klubben, sier han, og legger til:

– Dette er et ordentlig høydepunkt. Jeg håper folk kjenner sin besøkelsetid, for det er ikke så ofte vi får kamper som dette i løpet av en sesong.

Kjøp din billett til Rosenborg-kampen her.

Annonse fra Eliteserien: