Enighet om Bassel Jradi

Strømsgodset er enige med Hajduk Split om en overgang for Bassel Jradi.

Annonse:

Medisinsk sjekk og personlig avtale gjenstår, og Bassel har nå fått tillatelse til å reise til Split for å fullføre overgangen til den kroatiske storklubben.

- Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi, sier sportssjef Jostein Flo.

Torsdag gjennomfører dansken sin siste trening med Strømsgodset.

- Bassel har hatt en fantastisk utvikling her hos oss. Han lærte mye av utlånsperioden i Lillestrøm, og tok store steg i Godset forrige sesong. Bassel forlenget kontrakten her for ett år siden, med intensjon om å ta steget ut og spille for en større klubb. Nå er han moden for den oppgaven, sier Flo.

- Vi ønsker å takke Bassel for innsatsen i Godset gjennom fire år og ønsker ham lykke til videre i Hajduk Split, sier sportssjefen videre.

En fin tid i Godset

Bassel Jradi kom til Strømsgodset fra FC Nordsjælland sommeren 2014. Han fikk sitt store gjennombrudd i klubben forrige sesong, da han var en av Eliteseriens beste spillere.

Han ble sågar kåret til årets SIF-gutt sammen med Eirik Ulland Andersen. Bassel står med 75 kamper og 20 mål for Strømsgodset.

Se høydepunkter fra Bassels sterke fjorårssesong her:


- Jeg har hatt en fin tid i Godset og Drammen. Jeg har fått mange venner her og tar med meg mange gode minner. Spesielt 2017-sesongen ble et høydepunkt, der vi vant åtte kamper på rad og spilte fantastisk fotball, sier Bassel Jradi.

- Jeg ønsker å takke alle i klubben som har hjulpet meg, lagkamerater, trenere og folk i administrasjonen. Jeg vil også takke fansen for god støtte. Jeg er blitt glad i Strømsgodset og kommer til å følge med dere videre, fortsetter han.

Det rette steget

Bassel Jradi har aldri lagt skjul på at han har ambisjoner om spille for en større klubb enn Strømsgodset. Han har takket nei til flere klubber i Europa det siste året, men tror Hajduk Split er det rette steget å ta nå.

Økt fokus på kroatisk fotball etter VM og det faktum at Hajduk er kjent for å eksportere spillere til større ligaer, har også vært med i vurderingen.

Den kroatiske klubben, som slo ut Godset i Europa League i 2015, endte på 3. plass i ligaen forrige sesong. De spiller 3. kvalik-runde i Europa League mot Steaua Bucharest i kveld. 

- Hajduk er en stor og tradisjonsrik klubb. Dette er en flott mulighet og en spennende utfordring for meg, sier Bassel.

Annonse fra Eliteserien: