Enersen forlenger ut 2024

Midtbanetalentet Ole Kristian Enersen (18) har i dag signert ny kontrakt med Strømsgodset ut 2024.

Annonse:

Åssiden-gutten signerte sin aller første proffkontrakt for bare tre måneder siden – ut 2022. Nå er den allerede forlenget med to nye år. Årsaken til det er at Ole Kristian har hatt en fantastisk utvikling gjennom vinteren og inn i sesongen.

- Dette betyr mye for meg. Nå er det et nytt mål som er nådd, så blir det bare å fortsette å jobbe videre. Det har gått veldig fort og jeg har tatt mye læring av det, sier unggutten.

Han fikk sin debut i bortekampen mot Kristiansund og mot Tromsø viste 18-åringen seg frem for Marienlyst-publikummet for første gang med målgivende pasning til Johan Hove. Ole Kristian har gjort et solid inntrykk på alle, men en skade har dessverre holdt ham ute av spill de siste ukene.

- Stort å være her

Han pådro seg en strekk på baksiden av låret akkurat i det han scoret i treningskampen mot Sandefjord og den har sittet lenger i enn først forventet. Men uavhengig av skaden er Ole Kristian Enersen er lokal unggutt som klubben kommer til å få mye glede av i årene fremover. For Ole er det en guttedrøm som nå går i oppfyllelse.

- Jeg har alltid hatt et forhold til Godset og Marienlyst. Jeg har vært på flere av hjemmekampene da jeg var yngre, så det er stort å endelig få være her, sier Ole Kristian Enersen.

Ole i aksjon mot Tromsø tidligere i sesongen.
Ole i aksjon mot Tromsø tidligere i sesongen.

Han trives aller best som indreløper, men har kvaliteter til å bekle flere posisjoner på en fotballbane.

- Ole er en løpssterk, hurtig og klok midtbanespiller med et stort potensial og som passer veldig godt inn i vår spillestil. Han lærer raskt og han er veldig dedikert og seriøs type, sier trener Håkon Wibe-Lund.

Gode testresultater

Midtbanespilleren kom til oss fra moderklubben Åssiden IF som 13-åring tilbake i 2016, og tilbrakte sine første år i klubben på G15- og G16-laget. De to siste sesongene har han vært en del av vårt rekruttlag. I 2019 spilte han 29 kamper og scoret sju mål for Team SIF og juniorlaget.

Forrige sesong ble det lite kampaktivitet på våre yngre spillere, men 18-åringen hadde sin daglige treningshverdag på rekruttlaget, under kyndig ledelse av Hans Erik Ødegaard. Til tross for lite kamptrening brukte han sesongen godt, og tok store steg som fotballspiller.

På de fysiske testene før årets sesong leverte Ole Kristian svært gode resultater – både på hurtighet og utholdenhet.

- Vi gleder vi oss til Ole blir helt skadefri igjen, vi trenger ham tilbake på banen, sier Wibe-Lund.

Se intervju med Ole Kristian Enersen her:


Annonse fra Eliteserien: