Energihuset forlenger i SIF-Lauget!

Energihuset ble SIF-sponsor i sitt eget etableringsår. Nå fortsetter vi det gode samarbeidet i SIF-Lauget.

Annonse:

I huslige omgivelser i Per Sivles-gate holder en av Strømsgodsets aller største partnere til. Det er ikke bare på utsiden det kan minne om en enebolig, inne rusler hunden til rådgiver & partner Henning Andersen rundt, og de fleste ansatte trasker rundt i tøfler.

Energihuset kom inn som en virvelvind i SIF-nettverket i 2022 og tok hoppet fra bronse til laug på under ett år. «Det var ganske spinnvilt» minnes Henning Andersen og fortsetter «Vi er en gjeng som er glad i nettverk og opptatt av å ha det gøy og det er jo ingen tvil om at vi får begge deler med Strømsgodset. Med medlemskapet i lauget får vi også en fin eksponering ut over bedriftsnettverket gjennom arenareklame og trykk på treningstøy.

Det er vanskelig å ikke blir glad i godset. Det er ekte kjærlighet nå

— Jon Morten Nilsen

Energihusets forretningsområde har utviklet seg raskt. Det som starta med rådgivning og spesialisering innen energieffektivisering og fornybare energikilder har i løpet av få år utviklet seg til å også omfatte klimaregnskap, åpenhetsloven, energimerking og miljøfyrtårnsertifisering!

«Vår bransje er ganske ung, og tjenestene utvikler seg ganske raskt. Vi har forsøkt å være i forkant og utviklet vår tjenesteportefølje i tråd med utviklingen, noe vi har lyktes bra med så langt» forteller Partner og medgründer Jon Morten Nilsen»

Jon Morten er Bærumsgutt og egentlig hockeymann, men det er ingen tvil om hvilket fotballag som er nr1. «Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke hadde noe forhold til SIF før vi gikk inn som sponsor for et par år siden, men det er nesten litt rart å tenke på hvor fort jeg har blitt dratt inn i det. Jeg tror det handler mye om nærheten og hvor åpne vi opplever at klubben er da. Vi har blitt kjent med både trenere, spillere og ikke minst folkene som jobber i klubben og da er det vanskelig å ikke bli glad i Strømsgodset. Det er ekte kjærlighet nå» avslutter Nilsen med glimt i øyet. 

Energihuset har blitt en stor og viktig partner oss på veldig kort tid forteller Selim Emeci i SIF som er henrykt over at Energihuset fortsetter i Lauget.

«Gjennom samarbeidet med Energihuset har vi blant annet begynt å jobbe med åpenhetsloven og vi er i gang med å bli miljøfyrtårnsertifisert» forteller Emeci. «Det er gøy med en partner som setter litt krav til oss og utfordrer oss på måten vi tenker på bærekraft på i det daglige, også gjør det heller ingen ting av det er fantastisk fine mennesker som jobber i Energihuset heller. Disse skal vi ha med oss i mange år til!»

Strømsgodset takker så mye for tillitten og vi gleder oss masse til fortsette å utvikle det gode samarbeidet med Energihuset!

Energihuset-meta.png

 

Annonse fra Eliteserien: