Endringer i fysioteamet

Marius Hoel får det daglige ansvaret for oppfølging av SIF-spillerne, mens Thomas T. Ødegaard trapper ned sitt engasjement. I tillegg kommer Andreas M. Ranvik inn som ny fysioterapeut i teamet.

Annonse:

De siste sesongene har manuellterapeut Ødegaard vært sjefen på «sjukestua» nede på Marienlyst, mens Marius Hoel har vært med i halv stilling. Nå blir det en endring på dette, da Ødegaard har valgt å trappe noe ned av familiære årsaker.

Han går tilbake til jobben på Norsk Idrettsmedisinsk institutt (NIMI) i Oslo, men skal fremdeles være med oss en dag per uke. Thomas er også tilknyttet A-landslaget – en rolle som krever en del tid.

- Jeg har en kone som er ortoped og som jobber turnus og totalbelastningen vår ble litt for stor. Jeg må ha litt mer normal hverdag med tanke på skole og ferietider. Men jeg er veldig glad for å være med videre. Selv om jeg ikke kommer til å være til stede i Drammen like mye som tidligere så er dette et samarbeid som utvides, sier Thomas T. Ødegaard.

Han har selv bidratt med å få inn Andreas M. Ranvik, som vi presenterer litt lenger ned i saken.

Teamarbeid

Marius Hoel får nå det operative ansvaret for behandling og oppfølging av spillere i hverdagen, mens klubblege Erik Dag Knudsen fortsetter som medisinsk ansvarlig i Strømsgodset – en rolle han har hatt siden 1994. Den dyktige ortopeden Marianne Olsson vil også være med videre.

Marius har vært tilknyttet Godset siden 2013 og sikrer med det kontinuiteten. I tillegg til å være Gulskogen-gutt og tvers gjennom blå, er Marius en kunnskapsrik, hardtarbeidende og ikke minst strålende fyr som klubben er glad for å få med videre.

- For meg handler dette om teamarbeid og vi kommer til å utfylle hverandre på en god måte. Thomas har gjort en strålende jobb i to år og det er flott at vi får bruke kompetansen hans videre. Det er korte linjer mellom oss og han kommer til å være med i den daglige dialogen. Vi er også veldig fornøyd med å få inn Andreas. Ved å være tre stykker kan vi stå lenger i stormen og som team gjøre en god jobb for spillerne og klubben, sier Marius Hoel.

Han påpeker også viktigheten av at fysisk trener Torstein Dalen fortsetter i sin rolle. Sammen med fysioteamet har han ansvaret for at flest mulig spillere er tilgjengelig for trening og kamp. 

- Mye kompetanse i SIF

Nykommer Andreas M. Ranvik er 30 år gammel og kommer fra Molde. Han har bodd i Oslo de siste årene. Andreas jobber på en idrettsklinikk på Bekkestua og holder for tiden på med en mastergrad i idrettsfysioterapi på Norges Idrettshøgskole. Han har bachelorutdannelse i fysioterapi fra universitetet i Århus.

Ny mann i støtteapparatet.
Ny mann i støtteapparatet.

Andreas har jobbet med herrehåndball i tre år, samt juniorlandslaget i håndball for damer. Han har spilt aktiv fotball i mange år. Nå gleder Andreas seg til å bli en del av det han opplever som et sterkt faglig miljø i Strømsgodset.

- Jeg kjenner det medisinske apparatet her godt fra før og jeg vet at jeg kommer inn i et solid og etablert miljø. Kompetansen her er stor og i fagmiljøet snakket det varmt om måten det jobbes i Godset. Derfor er jeg veldig trygg på denne avgjørelsen og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Andreas M. Ranvik.

Han vil være til stede to dager i uken og kommer til å dele på kampene med Marius.

Hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen er fornøyd med det medisinske apparatet som klubben nå har til rådighet.

- Det er supert at vi beholder kompetansen til Thomas, samtidig som vi får inn litt friskt og nytt blod i Andreas. Marius kjenner vi godt og vi vet at spillerne nå vil være i de beste hender. Vi får et godt opplegg på fysiobiten, sier BP.

Annonse fra Eliteserien: