Endelig tilbake igjen

Prosper Mendy (24) spilte sin første Eliteserie-kamp på 17 måneder da han kom innpå mot Brann søndag.

Annonse:

Strømsgodsets franske venstreback har hatt en lang vei tilbake på banen etter korsbåndskaden han pådro seg i LSK-hallen i februar 2020. Han mistet hele fjorårssesongen og det hele har vært en tålmodighetsprøve. 

Men Mendy har aldri gitt opp håpet. Søndag kveld var han endelig tilbake på banen i Eliteserien. Mendy fikk spille de siste 25 minuttene da Strømsgodset tapte mot Brann.

- Det var veldig kjedelig at vi tapte kampen, men for egen del er jeg veldig glad for å være tilbake. Det var en god følelse. Veien tilbake har vært lang, sier Mendy.

Han mangler fortsatt en del på fotballformen og trenger å bygge seg opp for å komme tilbake på det nivået han hadde høsten 2019. Mendy kom til klubben fra nivå tre i spansk fotball og imponerte nærmest på direkten. Han ble raskt en publikumsfavoritt på Marienlyst med sine raid oppover venstresiden.

- Jeg ser frem til å spille mer fremover, men jeg må ta et steg av gangen og fortsette å jobbe hardt, sier Prosper Mendy.

Han er først og fremst fornøyd med å være en del av laget igjen og ikke bare trene for seg selv. Mendy ser en gjeng som drar i samme retning og han mener laget er i fremgang, selv om det ble tap nå sist.

- Jeg synes det en god mentalitet og moral i laget. Vi må fortsette å jobbe sammen og vi må være tålmodige og fokuserte. Så vil resultatene komme, sier Mendy.

Prosper Mendy i kjent stil.
Prosper Mendy i kjent stil.

 

Annonse fra Eliteserien: