- En tøff bortekamp i vente

Vi tok en prat med Håkon Wibe-Lund før avreise til Ålesund.

Annonse:

Strømsgodset flyr igjen høyt etter å ha sørget for serieleder Lillestrøm sitt første tap i årets sesong forrige helg, men forbereder seg nå for en ny tøff kamp på bortebane.

Til tross for å være nyopprykket på landets øverste nivå har Aalesund hatt en god første tredjedel av sesongen under ledelse av Lars Arne Nilsen. Tangotrøyene ligger i forkant av helgas runde på 8. plass med 16 poeng på sine tolv kamper, fire poeng bak oss på 4. plass.

- Vi har en tøff bortekamp i vente mot et godt og strukturert Aalesund-lag. De har hatt en mye bedre sesong så langt enn sist gang de var oppe, så vi må definitivt opp på vårt beste for å reise hjem med tre poeng, mener Håkon Wibe-Lund. 

Vårt forrige møte med Aalesund var tilbake i 2020-sesongen, der blant annet Johan Hove og Lars-Jørgen Salvesen tegnet seg på scoringslista i 4-1-seieren på Color Line Stadion. Den gangen endte Aalesund på kun elleve poeng, og de er dermed godt forbi den poengfangsten allerede tolv kamper inn i årets sesong.

Fokuset vårt ligger uansett på oss selv, og vår egen prestasjon. På det området har vi stått fjellstøtt siden forrige sesong. Det er det vi mener har sørget for stegene vi har tatt - og skal sørge for at vi tar nye steg fremover.

- Vi skal ha fokus på oss selv, og få frem det vi skal være gode på. Det aller viktigste for oss er å klare å få prestasjonene våre ut i kampene.

- Det klarte vi på en meget god måte mot Lillestrøm, og nå handler det om å gjenskape det i morgen kveld. 

Aalesund - Strømsgodset har avspark 18:00 og kampen sendes på discovery+ og Eurosport Pluss 3.

Annonse fra Eliteserien: