En status på skadefronten

Vi har tatt en prat med Henrik Pedersen om skadesituasjonen. Se intervju her.

Annonse:


Strømsgodset har slitt med en del skader i starten på sesongen og spesielt i de bakre rekker har vi vært hardt rammet. Men nå begynner det heldigvis å se noe bedre ut.

Lars Vilsvik har slitt med en belastning i øvre del av lysken som har holdt ham utenfor de siste fire kampene. Backveteranen har vært gradvis tilbakeført i fotballtrening og de siste dagene har han vært med å stadig mer på feltet.

Jonathan Parr fikk en smell i kneet mot Odd hjemme og har i likhet med Vilsvik vært ute i fire kamper. Nå er også venstrebacken på bedringens vei og med på flere spillsekvenser. Det blir en løpende vurdering på hvorvidt Vilsvik og Parr er aktuelle for kamptroppen mot Rosenborg lørdag - alternativt MIF hjemme påfølgende onsdag.

Herman Stengel har slitt med lysken i starten av sesongen og mot KBK sist fikk han igjen såpass problemer at han måtte gi seg midtveis. Det utredes nå hvorvidt midtbanespilleren må påregne et nytt opphold på sidelinjen.

Duplexe Tchamba pådro en en muskelskade i låret før seriestart og har den siste tiden vært i Strasbourg for nærmere undersøkelser. Midtstopperen skal ventelig returnere til Drammen i løpet av kort tid. Når han er tilbake i spill er det for tidlig å si noe om.

Mustapha Fofana har vært ute med sykdom i en lengre periode. Nå er angriperen på bedringens vei, men han må bygge seg gradvis opp og følges opp tett av fysisk trener og øvrig medisinsk apparat. 

Prosper Mendy bygger seg opp etter korsbåndskade og utgangspunktet er at venstrebacken mister hele 2020-sesongen.

Annonse fra Eliteserien: