- En revansjesugen gjeng

Bjørn Petter Ingebretsen forventer en skikkelig respons og et spillesugent Godset mot Rosenborg 2. påskedag.

Annonse:

Strømsgodsets hovedtrener opplevde sin tyngste dag som hovedtrener i lokalderbyet før påske. Det fryktelige tapet var vanskelig å komme over, men som trener i denne bransjen må man se fremover og fokusere på de tingene man får gjort noe med.

Og den beste måten å komme videre er å slå tilbake på første forsøk.

I påskeuka har laget trent og forberedt seg grundig på møtet med Rosenborg på Lerkendal – en arena Godset tradisjonelt sett har slitt. Men RBK har hanglet i åpningen og står med bare ett poeng på tre kamper.

- Vi vet at Rosenborg på sitt beste er ligaens beste lag, men de har ikke kommet ordentlig i gang. Tidspunktet å møte dem er kanskje gunstig, men det hjelper ikke å prate om det. Nok prat. Nå må vi vise det på banen også, sier BP.

Han mener Strømsgodset har variert for mye fra omgang til omgang i sesonginnledningen. Nå gjelder det å sette sammen en ordentlig 90 minutter med god struktur som alle involverte kan være bekjent av. Det blir spesielt viktig i en tøff bortekamp på Lerkendal.

- Det er en revansjesugen gjeng som er på tur. Gutta er lystne på å vise seg skikkelig frem. Jeg forventer at det skal være ekstra trøkk i oss og at vi flytter beina fort og løper mye, sier BP.

Om Godset er revansjesugne så er neppe Rosenborg noe mindre lystne på å vise seg fra en bedre side. Trønderne er under press og kritikk, og det er all grunn til å tro at de går rett i strupen og rett i angrep 2. påskedag.

Kampbildet kan nok fort bli ganske likt som mot Brann for noen uker siden.

- Bortekampen mot Brann var god, men mot Rosenborg må vi ha mer ball og bruke ballen bedre enn vi gjorde der, sier BP Ingebretsen.

Strømsgodset står med kun én seier på 30 toppseriekamper mot Rosenborg på Lerkendal. Den kom tilbake i 2007, da Ronny Deila ble matchvinner. Det pleier å være målrike kamper når disse klubbene møtes. Fjorårets seriekamp på Lerkendal endte 4-3 til hjemmelaget.

Mandagens kamp starter klokken 18.00 og sendes på Eurosport Pluss.

Annonse fra Eliteserien: