Disse spilte padelturnering

Partnersesongen 2023 ble smashet i gang med turnering sammen med Strømsgodsets A-lag denne uka! Se det store bildegalleriet lenger ned i saken

Annonse:

Vi har gått gjennom hele jula og gledet oss til partneraktivitetene 2023. Gjennom året skal vi både til fjells, til lands og til sjøs, men vi trengte en liten kickstarter for å få i gang maskineriet etter ferien. Hva kunne vel da være bedre enn at Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide åpnet dørene til sitt padelsenter. InterPadel Drammen var nemlig arrangør da 40 lag fra Strømsgodsets partnernettverk, administrasjon og sportsavdeling barket sammen til en heftig americano-turnering. 

- Dette kan mulig være tidenes største americano-turnering, sa Kvalheim med et smil om munnen.

Americano-konseptet går ut på at man skal spille kamper til det er spilt om 21 poeng. Man møter ulike lag og samler opp alle poengene man har fått til slutt. Det skulle ikke stå på konkurranseinstinktet da duoer fra A-lagstroppen, samarbeidspartnere og administrasjonen barket sammen i noen heftige dueller. Det var intense kamper med gode ballvekslinger, men heldigvis var det også litt rom for å slappe av i loungen mellom slagene. Selv om turneringen var lagt opp til mye moro, ble det også tatt på alvor.

- Til neste år får vi toppe lagene fra oss, meldte Herman Stengel etter å ha dratt Tobias Gulliksen gjennom de innledende rundene.

Etter flere timers aktivitet var det klart for å utpeke de fire lagene som fikk mest poeng. Disse skulle over til Bane 1 og spille for et beundrende publikum. Bronsefinalen ble en innholdsrik og fartsfylt kamp mot to gode lag. POB og Deloitte hadde begge imponert gjennom grunnspillet. Selv om POB til tider leverte spill som kunne glidd rett inn i verdenseliten, var det gutta i ski-jakkene som trakk det lengste strået til slutt.

Finalen ble nok ikke en like jevn batalje, men det var to gode finalister som møttes til dyst. Accept Service Partner stilte med hele fire lag. Det var deres 3.lag som karret seg hele veien til finalen. De kjempet tappert, men det var de slagkraftige gutta fra Modena som holdt showet i finalen. Modena er dermed vinner av Strømsgodset første padelturnering og tar med seg vandrepokalen hjem. Vi gratulerer Modena med seieren!

Blant A-lagsspillerne var det duoen Herman Stengel og Tobias Gulliksen som kom best ut, og endte på en 6. plass. 

- Det er veldig fint at vi kan konkurrere og ha det gøy sammen. Fysisk aktivitet er veldig viktig for oss i Strømsgodset, og det er kult at vi kan implementere det inn i partnertreffene våres. I tillegg er det også stas å se så mange nye fjes her, fortalte Selim Emeci i Strømsgodset.

Alt i alt var det en helt super dag hos Interpadel. Noen var best på banen, andre var bedre i loungen. Uansett er det veldig godt å være i gang igjen med årets partneraktiviteter og vi gleder oss til neste gang. 

Se lagbilder og actionbilder fra dagen, signert Børre E. Helgerud og Signe R. Engelund. 

Annonse fra Eliteserien: