En helblå lørdag

Det er duket for en skikkelig helaften lørdag 25. mars med vorspiel på Kings, treningskamp mot MIF og Kick Off på Union Scene. Her finner du alt du trenger å vite før lørdagen.

Annonse:

🪕 Kl. 12:00 Festen starter allerede kl. 12:00 med vorspiel på Kings Arms Pub i Tollbugata. Her blir det mulighet for å få seg noe godt å drikke. Fra kl. 14:00 spiller trubadur Jan Hovde musikk og sørger for god stemning.

⚽️ Kl. 16:00 Det er på tide å komme seg bort på Marienlyst. Kl. 16:00 spiller Strømsgodset treningskamp mot våre naboer i brunt. Har du sesongkort så slipper du gratis inn på kampen. Dersom du ikke har sesongkort koster billetten kr. 100,- for voksen og kr. 50,- for barn. Alle inntektene går til Blått Hjerte. Hovedtribunen vil holde åpent, benytt inngang 6.

🌭Kl. 18:00 Etter en forhåpentligvis god kamp anbefaler vi alle og ta beina fatt bort til Union Scene. Dørene til Kick Off åpner kl. 18 og her serveres det gratis pølser og godt drikke. Det blir gode muligheter til å slå av en god fotballlprat

🛋 Kl. 19:15 Fra scenen på Union Scene vil Håvard Lilleheie sette seg ned med vår nye hovedtrener Jørgen Isnes for å snakke om hans trenerreise, den kommende sesongen og hans første måneder i Drammen. Etter intervjuet blir det en liten pause før selve showet.

🔥Kl. 20:00 Showet fra scenen starter. Vi byr blant annet på Niklas Jung Hansen, Sirens Cheerdance Club, GodsetUnionen, A-lag herrer, A-lag damer, trenerteam, overraskelser og ikke minst konsert med C-laget ut i de sene timer.

🕺🏽Kl. 23:00 Vi runder av på Union Scene og festen kan fortsette ut i Drammensnatta

Gjør deg klar: 

Kjøp billett til Kick Off her. Kr. 200,- ordinær/ kr. 100,- for sesongkortinnehavere

Kjøp sesongkort her

Annonse fra Eliteserien: