Alt om lørdagens kamp i Godset Live

Tokmac Nguen, Bjørn Petter Ingebretsen, Amahl Pellegrino og Ola Niemann gjestet Godset Live for å snakke om lørdagens hjemmekamp mot Tromsø.

Annonse:

Det ble en variert og relativt lettbent sending fra indre bane etter fredagens trening i solskinnet på Marienlyst stadion. Formsterke Tokmac Nguen tok turen innom og fortalte hvordan Strømsgodset skal slå Tromsø i sesongens første lørdagskamp på Marienlyst.

- Vi skal ut og være offensive. Tromsø har slitt litt i det siste, men vi vet hvordan det var sist vi spilte mot dem. Vi skal være klare, sier Tokki.

TIL kommer til Drammen med fem strake tap, men vil garantert selge seg dyrt i denne kampen. Tokmac Nguen, som scoret sesongens fjerde mål mot Rosenborg sist, blir en viktig mann for oss igjen med sin fart, teknikk og evne til å skape ubalanse hos motstanderen.

- Vi skal flytte ballen hurtig og bevege oss mye. Det blir viktig, sier Tokki.

Bjørn Petter Ingebretsen sier at Godset skal sette et tydelig og samlet press for å unngå å bli løpende for mye i mellom mot et ballsikkert Tromsø som ønsker å spille ut bakfra. Det forutsetter at alle gutta er på jobb.

- Vi må være samlet for å slå et godt Tromsø-lag. De er ikke i sin beste form nå, men ser vi litt tilbake er de et av de lagene vi har slitt en del mot. Vi må være på tå hev, sier BP.

I sendingen deler også vår hovedtrener sine tanker om overgangsvinduet og bevisstgjøringen av å signere flere unge spillere. Denne uka signerte Halldor Stenevik fra Brann og han slutter seg til klubben fra 1. januar 2019.

Amahl Pellegrino stikker en tur innom studio på indre bane for å prate om viktigheten av å få hjemmepublikum ordentlig i ryggen.

- Det blir tungt for Tromsø å være på Marienlyst hvis alle er med fra start, sier Hedensrud-gutten.

Drammens Tidendes sportsjournalist Ola Niemann er også med i sendingen. Han har fulgt klubben tett i en årrekke og deler sine betraktninger rundt lørdagens kamp.

Vi minner for øvrig om Fanzone utenfor Marienlyst fra klokken 14.00. Les mer om det her.

Billetter til kampen kjøper du ganske enkelt ved å følge denne linken.

Annonse fra Eliteserien: