NTB_QR0PrrzNeRY

- En av de aller største

Les daglig leder Magne Jordan Nilsens hyllest av klubblegenden Lars Vilsvik her.

Annonse:
980x300 - Vilsvik.png

De som møter opp på Marienlyst i dag får være med på noe helt unikt. Vi skal hylle en ekte klubbspiller, en som har viet 13 år av sin karriere til Strømsgodset.

Nå har han passert 400 kamper og han kommer til å sette nye rekorder helt frem til karrierepunktum. Lars-Christopher Horst Jan Vilsvik er sjelden vare og han fortjener å bli satt ekstra pris på. Det skal vi gjøre i dag – sammen med supporterne som har sett Lars løpe opp og ned høyresiden i alle disse 13 årene.

Lars er norgesmester og seriemester med sitt Strømsgodset. Han har vunnet to seriesølv og spilt to cupfinaler. Han har representert Strømsgodset i Europa og på landslaget. Han har opplevd en ny storhetstid for klubben, men også turbulente tider og nedrykksstrid. Han har fått tilbud fra inn og utland, men forblitt blå og lojal. Det er ingen selvfølge. Lars er spesiell. En flott ambassadør for klubben. Et strålende forbilde for våre og andre klubbers unge spillere.En kontinuitetsbærer. En lagspiller. En inspirasjonskilde.

I en alder av 34 år løper Lars Vilsvik fremdeles mest i Strømsgodset. Han er profesjonell, han tar vare på seg selv og er nesten aldri skadet. For selv om Lars er med markedsavdelingen på oppdrag fra tid til annen, og der representerer han også klubben glimrende, så tror vi at Lars kommer til å nå nye milepæler i Strømsgodset fremover. Nå er det også på tide med noen nye oppturer, og Lars virker mer motivert og sulten enn på lenge. Men først skal vi markere 400 kamper for SIF. Som den første i klubbens stolte historie.

Lars Vilsvik er en av de aller største, og før dagens kamp mot FK Haugesund vil to andre SIF-legender være med ut på banen og hylle ham. På arenaen hvor han har spilt sine beste kamper og vunnet sine største triumfer.

Gratulerer så mye med rekorden, Lars. Vi er utrolig stolte over å ha en spiller som deg i Strømsgodset. 💙

Annonse fra Eliteserien: