Duplexe avslutter i SIF

Duplexe Tchamba spilte sin siste kamp for Strømsgodset mot Molde onsdag. Han returnerer nå til RC Strasbourg etter to års utlån.

Annonse:

Den kamerunske midtstopperen kom til oss sommeren 2019 på lån fra den franske toppserieklubben RC Strasbourg. Han spilte seg raskt inn på laget og ble fast makker til Jakob Glesnes i midtforsvaret. Duplexe vil huskes best i Drammen for å ha scoret i de to siste avgjørende kampene mot Brann og Kristiansund, som førte til at vi ikke rykket ned fra Eliteserien.

Forrige sesong slet 22-åringen lenge med en skade og han fikk kun 12 kamper i blått. Også i år har Duplexe vært noe skadeplaget. Han kom innpå mot MIF og scoret i sin første kamp fra start i 4-0 triumfen mot Sandefjord.

Duplexe Tchamba fikk totalt 30 kamper for Strømsgodset og scoret 4 mål.

- Duplexe spilte en viktig rolle da vi sikret plassen i 2019, blant annet med scoringer i de to siste kampene. Det siste året har han dessverre ikke spilt like mye som ønskelig på grunn av skader. Vi har undersøkt mulighetene for å forlenge låneoppholdet med Strasbourg ut denne sesongen, men det lot seg ikke gjøre og han returnerer derfor til Frankrike. Duplexe er en fin type og vi takker for jobben han har lagt ned i SIF. Vi ønsker ham lykke til videre på veien, sier medie- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen.

Annonse fra Eliteserien: