Dobling på familietribunen

Familietribunen på felt H ser ut til å fenge flere og flere og vi har solgt over dobbelt så mange kort som på samme tid i fjor.

Annonse:

Da GodsetUnionen før 2019 sesongen flyttet seg over på Kiwi-tribunen ble det etablert et nytt familiefelt på felt H på DNB-tribunen. Grunnen til at valget falt på dette feltet var fordi det var nærme de syngende hjemmesupporterne som skapte liv, samtidilg som det var kort vei til både kiosk og toaletter.

Ved enkelte kamper i fjor opplevde vi en fantastisk stemning fra alle SmåBlå på familiefeltet. Det ble laget egne rop fra felt H, og vi fikk en duell på tribunen mellom  GodsetUnionen og SmåBlå. Dette ønsker vi mer av i sesongen som kommer og det er derfor gledelig å se at salget av sesongkort på felt H er over doblet sammenlignet med samme tid i fjor. 

Gunstige priser

Flere har fått øynene opp for familiefeltet og en medvirkende årsak er at dette feltet har svært gunstige priser. For barn koster det kun kr. 500,- pr. sesongkort på familiefeltet. Det vil si kr. 33 pr. kamp hele sesongen! Voksenkortet koster kr. 1500,-, 100 pr. kamp gjennom sesongen.

- Det er gledelig å se at flere og flere kjøper sesongkort på familiefeltet. Her ønsker vi å skape en kampopplevels med mye liv og røre for de små. Det er også veldig gledelig å se at vi får flere helt nye sesongkortinnehavere på dette feltet. Familefeltet kan slik sett være en fin intro til å bli fast sesongkortinnehaver på Marienlyst, sier leder for Privatmarked Signe Rismyhr Engelund.

Vi håper enda flere foreldre, besteforeldre, tanter og onkler investerer i den felles opplevelsen det er å gå på kamp sammen med barna. Her kan man dele lidenskapen, gleden og felleskapet med sine aller nærmeste.

Sesongkort på Familiefeltet på felt H kjøper du HER

Se bilder fra familiefeltet her:

Annonse fra Eliteserien: