DNB gir 20 000 til Blått Hjerte

Vår generalsponsor DNB har valgt å gi årets veldedige julegave til Blått Hjerte. Det kommer godt med for mange i et tøff julestri.

Annonse:

Blått Hjertes juleaksjon fortsetter å samle inn penger til barn og familier som har ekstra lite nå i julen. Mange både bedrifter og privatpersoner har vist raushet og kjærlighet i førjulstiden og bidratt med store og små summer til de som trenger det mest. Nå har også vår generalsponsor DNB besluttet å gi sin veldedige julegave til Blått hjerte. Det setter vi utrolig stor pris på. 

Se hverandre med et "blått hjerte"

Linn Lolland, banksjef DNB Drammen
Linn Lolland, banksjef DNB Drammen

- Vi ønsker å bidra til at noen kan flere kan ha en bedre jul og julefeiring. Det er en krevende tid med restriksjoner for å ta vare på hverandre av smittevernhensyn, da er det også viktig å se hverandre med et «blått hjerte» og ta vare på hverandre i juletiden, sier banksjef i DNB Drammen, Linn Lolland. 

For DNB er det viktig å ta et samfunnsansvar:

-  DNB er mer enn bare en av flere banker på Bragernes Torg. Vi er med Strømsgodset fordi dere tar ansvar, dere har en stor rekkevidde på tiltakene som dere gjør. Strømsgodset er gode på å sette samfunnsansvaret på agendaen, og ta ansvar i lokal samfunnet, sier Linn. 

- 150.000 kroner inn

Vi nærmer oss nå 150 000 kr totalt inn til Blått Hjerte. Det er rett og slett fantastisk og noe som vil komme mange barn og familier til gode nå før jul. Fattigdomsproblematikken i Drammen er komplisert og løses ikke alene av slike tiltak, men det er med på å utgjevne forskjeller og sette søkelys på problemstillingen: 

- Ved å støtte Blått Hjertes Juleaksjon er du med på å skape en litt mer normal jul for de som har aller minst. Det fører til at færre barn føler på utenforskap og at flere foreldre kan møte julehøytiden med litt mindre bekymring, sier ansvarlig for Blått Hjerte i SIF, Signe Rismyhr Engelund.

Det er fortsatt mulig å bidra til Blått Hjerte via vipps. Søk opp vipps-nummer 723008 og velg hva du ønsker å bidra med 


Annonse fra Eliteserien: